PORODICA DOŠLA PRED KAPIJU ZADRUGE I HITNO TRAŽILI UGOVOR: Hteli sa SPASU ćerku, tvrdili da TRPI NASILJE!
Ilustracija, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

ŠOK

PORODICA DOŠLA PRED KAPIJU ZADRUGE I HITNO TRAŽILI UGOVOR: Hteli sa SPASU ćerku, tvrdili da TRPI NASILJE!

Aleksandrini najbliži su, obraćajući se pratiocima, postavili pitanje da li je moguće da Aleksandra nije dobila primerak ugovora pre ulaska u "Zadrugu"

Objavljeno:

U "Zadruzi 4" se odigrao sukob suparnica Aleksandre Nikolić i Maje Marinković. Nakon uvreda i prepirke, došlo je i do fizičkog kontakta, a ove scene veoma su potresle članove Aleksandrine porodice.

Oni su sa advokatima tada pošli put Šimanovaca, a putujući ka imanju na kojem se snima rijaliti, obratili su se Aleksandrinim pratiocima na Instagramu putem živog uključenja.

- Uputili smo se u Šimanovce sa dva advokata... Idemo da vidimo za ovu situaciju, koja se ne dešava prvi put. Za početak, da pogledamo šta piše u ugovoru, pa ćemo na osnovu toga da pravimo strategiju - rekao je advokat u toku lajv uključenja na profilu Nikolićeve.

1 / 5 Foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

Aleksandrini najbliži su, obraćajući se pratiocima, postavili pitanje da li je moguće da Aleksandra nije dobila primerak ugovora pre ulaska u "Zadrugu".

Doveli su u pitanje i to da li je zadrugarka dobila zdravstvenu pomoć nakon incidenta i istakli da im se niko iz produkcije nije javio, tokom subotnjeg popodneva i večeri, iako su im obećali da će ih zvati.

- Želimo da stanemo na put nasilju koje Maja konstantno vrši nad mojom sestrom Aleksandrom. Neki ljudi to podržavaju javno, što je jako ružno. Mi ćemo da se borimo - rekla je Aleksandrina sestra Jelena u toku lajv uključenja.

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram/Majamarinkovic

Podsetimo, u "Zadruzi 4" je nastalo veliko neprijateljstvo između Aleksandre Nikolić i Maje Marinković, koje je potom kulminiralo. Maja je najpre udarila Aleksandru, a ona ju je potom gađala šoljom. Zadrugari su se postarali da razdvoje dve zadrugarke, a Maja je u jednom trenutku čak izgubila svest.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.