SVI LAPSUSI JOVANE JEREMIĆ!
Foto: Instagram

PA DA SE PODSETIMO

SVI LAPSUSI JOVANE JEREMIĆ!

Pa, da se podsetimo najvećih "lapsusa" zaštitnog lica "ružičaste televizije".

Objavljeno: 18:24h
Ermin Biberović

Da u Srbiji više ne postoji "nemoguće" dokazano je između ostalog i onog trenutka kada je bivša voditeljka rijalitija "Parovi" postala deo "Jutarnjeg programa" televizije Pink, gde je primarna zamisao bila obrađivanje aktuelnih i informativnih tema, a sve se na kraju pretvorilo u sopstveni rijaliti skandalozne voditeljke.

Naravno, reč je o kontroverznoj Jovani Jeremić, ženi koja je munjevito brzinom usled nebrojeno lapsusa došla do vrha medijskih natpisa i pažnje, međutim, njen "samoproklamovani" uspeh i navodni veliki "rejting" je prosto neosnovan, što se nameće pitanje "da li smo izgubili pojam o pravim vrednostima i kvalitetima?"

jovana je, Jovana Jeremić
foto: RTV Pink printscreen

Pa, da se podsetimo najvećih "lapsusa" zaštitnog lica "ružičaste televizije".

1. Staford i odron

Đak generacije, kako je za sebe rekla perjanica Ivice Dačića, tokom samo jedne nedelje, nije prestala da šokira javnost lapsusima. Nakon što je dr Aleksandra Sredojevića, protojereja-stavrofora, predstavila kao psa rase staford, Jovana Jeremić je odar (mesto gde leži telo pokojnika do sahrane) pobrkala sa odronom.

2. Psi i deca - koja je razlika?

Voditeljka je u emisiju pozvala dva gosta, kako bi napravila, kako kaže, paralelu. Jedan gost je izgubio šesnaestogodišnjeg sina, a drugi psa. I to je za gospođu Jeremić nešto što je sasvim logično porediti.

- Ja sam namerno pozvala dva sagovornika iz različite perspektive. Gospodin Saša je izgubio sina od 16 godina, a ti si izgubila psa. Negde kao uredniku, kao nekome ko je umetnik suštinski u ovom poslu, u novinarstvu, ja sebe tako doživljavam, bilo mi je važno da napravim paralelu. Kao i u književnosti kad pišeš pismeni rad, pa ti da profesorka da pišeš neku temu i ti praviš paralele na osnovu književnih dela koje si pročitao. Meni je bilo važno da napravim jedno poređenje. On je izgubio sina, a ti si izgubila psa - izgovorila je Jovana u porgramu uživo i zaprepastila gledaoce.

3. "Ja ću da trajem, a Jurića neće biti nigde"

Osnivača "Fondacije Jurić" i oca devojčice Tijane Jurić, koja je brutalno ubijena 2014. godine, pozvala je u svoju emisiju, ali je on odbio da gostuje.

- On je izgubio, ne ja. Ja ću da trajem, a Jurića neće biti nigde - izjavila je članica Saveta za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju Socijalističke partije Srbije, nakon očigledno bolnog odbijanja.

4. Masonski lobi iza Evrovizije

Komentarišući nedavno završenu 65. Evroviziju, Jovana je odlučila da sa javnošću podeli svoje "stručno" mišljenje i da sud o nastupu takmičarke iz Azerbejdžana.

- Favorit mi je žena koja peva pesmu "Mata Hari Kleopatra" - Azerbejdžan. Ja volim sve što je muslimansko, što je muslimanskog karaktera, volim te muslimanske zemlje, Dubai, Azerbejdžan... Imaju taj melos koji me pali. Ona završava svoj nastup sa Svevidećim okom, a to nije slučajno. To je masonski znak. Vidi se da ona ima debeo lobi koji stoji iza nje i koji će lobirati na "Evroviziji" - ispričala je Jovana i dodala:

- Ako pobedi Azerbejdžan, koji se meni sviđa, jasno je da masonski lobi vlada Evropom i da neki ljudi iz senke kroje celu priču. Ona jasnu poruku šalje na kraju nastupa. Tu je Svevideće oko, što je masonski znak. Kao što imaju u spotu piramide, krugovi... Čim vidiš trougao, piramidu i Svevideće oko jasno je da su to masonski simboli. Meni se to najviše dopada. Ako je Azerbejdžan masonski, Kipar ti je negde taj satanistički pristup. Jasno je da je njen vođa neko drugi. Nije belo, nije anđeo nego je đavo - zaključila je voditeljka.

5. Ponosno istakla da je na praznik izgubila nevinost

Jovana je objasnila da su joj se sve velike stvari u životu desile na neki veliki pravoslavni praznik, pa je ne čudi što se na crveno slovo i razvela.

- Spontano se desilo da je sudija zakazala ročište na prvi dan Uskršnjeg posta, ali sam te dve stvari povezala jer mi se sve važno u životu dešava na neki praznik. Na Svete Vrače sam završila fakultet, udala sam se na Đurđevdan, rođena sam uoči Svete Petke, nevinost sam izgubila na Vidovdan, a razvela sam se na prvi dan velikog posta. Zamisli šta će se desiti na Vaskrs ove godine? - zapitala se voditeljka i sama dala odgovor.

- Drugari, držite gaće, Hanibal ante portas. (Hanibal je pred vratima). Budite se. Vaša najveća noćna mora se vraća. Nikad gora. Noćna mora koja ne prolazi - istakla je Jeremićeva, a mi imamo samo da dodamo: "Držite se, polećemo, jer izdanja poput ovih su tek krenula".

Sigurni smo da je Jovanin nedavni odlazak sa Happy TV veliki gubitak za tu uglednu kuću, a dobitak novih blamantnih izjava za televiziju Pink, a kako se vi osećate kada se podsetite svih izjava nekoga ko će zasigurno i u budućnosti imati obezbeđen medijski prostor?

1 / 7 Foto: RTV Pink printscreen

Bonus video:

03:20

BIĆE HAOS! UROŠ ĆERTIĆ SUROVO IZVREĐAO JOVANU JEREMIĆ: Ima više lapsusa od ZMAJA OD ŠIPOVA, za nju se svašta priča po BEOGRADU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.