NEĆETE VEROVATI ŠTA JE SADA JOVANA JEREMIĆ IZJAVILA U VEZI DARKA LAZIĆA: Njemu će pasti roletna, AU, NASTAĆE HAOS!
Foto: RTV Pink printscreen

DIREKTNA

NEĆETE VEROVATI ŠTA JE SADA JOVANA JEREMIĆ IZJAVILA U VEZI DARKA LAZIĆA: Njemu će pasti roletna, AU, NASTAĆE HAOS!

- Nije ni čudo što supruga hoće da ga ostavi, jer Darko živi tako turbulentan život da je to jako teško ispratiti.

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o pevaču Darku Laziću koji je priveden juče na auto-putu kod Sava centra, kada ga je zaustavio presretač jer je na mestu na kome je ograničenje 80, vozio 117 kilometara na sat.

Jovana Jeremić se osvrnula i na udes koji je Darko Lazić imao i u kom zamalo nije izgubio život.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

- Danas ćemo da se bavimo tematikom Darka Lazića kojeg je zaustavio presretač gde je testom utvrđeno da je pevač bio pod dejstvom alkohola i kokaina. Napomenuću da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18.12.2013. godine i svi smo svedoci katastrofalnog udesa koji je imao i nesreće koju je jedva preživeo zbog koje je bio mesecima u invalidskim kolicima. Ja sam tada davala izjavu i rekla da se nadam da je ovo dobra opomena Darku Laziću da odluči da promeni svoj život iz korena, da promeni stil svog života i da se on kao čovek izmeni na bolje. Međutim, izgleda da sam previše dobronamerna i lakoverna i da verujem da ljudi mogu da se menjaju - rekla je Jovana.

- Darku to izgleda nije došlo u glavu, nastavio je da živi po starom i to mu svakako u životu neće doneti ništa dobro. Razočarana sam zbog svega ovoga, zato što je Darko dobar čovek, ali jednostavno on je sam sebi najveća karma i opterećenje. Zaista nema smisla ovo što je uradio, jer pre svega on ima društvenu odgovornost jer je poznata ličnost. Uveliko govorim o društvenoj odgovornosti u medijima, o ispravnom sistemu vrednosti koje potenciram... Nije ni čudo što supruga hoće da ga ostavi, jer Darko živi tako turbulentan život da je to jako teško ispratiti.

- Ako uzmemo u obzir drogu, alkohol i to da voli žene, šta još ostaje? Eventualno četvrti porok je kocka. Nije stvar u tome da li će da plati kaznu, mogao je da ugrozi živote drugih. Pozivam policiju, javnost i medije da osude ovo što je Darko uradio, jer ili će se prizvati pameti ili će mu se nešto katastrofalno desiti u narednom periodu. On ima pravo da uništava svoj život, ali nema pravo da dovodi u rizik druge živote, bez ozbira što ja Darka izuzetno poštujem kao pevača i što mi je gost vrlo često, ja bih to njemu i u lice rekla. Ovo je jako neodgovorno, jako nepromišljeno i jako budalasto u svakom smislu. Osuđujem ovakvu vrstu ponašanja! Darko, dozovi se pameti inače će te život prizemiti onako kako će te najviše zaboleti. Pozdrav od Jovane Jeremić. - završila je voditeljka.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Bonus video:

00:33

PRIVEDEN PEVAČ DARKO LAZIĆ: Divljao na auto-putu 117 na sat

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.