"MARIJA JE PROMISKUITETNA, IMAM JOŠ 1 KEC U RUKAVU" Jovana Jeremić priča o kodeksima, a pljuje koleginicu sa RTS-A!
Foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković, Petar Lazović

nije kolegijalna

"MARIJA JE PROMISKUITETNA, IMAM JOŠ 1 KEC U RUKAVU" Jovana Jeremić priča o kodeksima, a pljuje koleginicu sa RTS-A!

- O Jovani Jeremić su uvek lajali muškarci koji nisu mogli da je imaju i žene koje nikad nisu mogle da budu Jovana Jeremić.

Objavljeno: 08:42h

Nekadašnji učesnik rijalitija "Parovi", kaskader Uroš Ćertić, sinoć je osuo drvlje i kamenje po voditeljki "Pinka" Jovani Jeremić, umešavši ponovo u sve njenu koleginicu sa RTS-a Mariju Veljković.

Sada je priča dobila nastavak, jer se Jovana Jeremić ovim povodom oglasila.

- Ne mogu stvarno da nastavljam tu polemiku sa nekim ko sedam dana smišlja odgovor na moju repliku između dva pada na glavu u vidu zanimanja. Imam važne obaveze koje podrazumevaju komunikaciju sa značajnim ličnostima. Gledajte "Novo jutro" ako želite kvalitetan sadržaj, a ne samo "akademski" skočko, karo… Ili nešto tako slično - kazala je Jovana na početku.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

- O meni svašta pričaju neznalice i neinformisani poput Ćertića, što je i pokazao u prethodnom izlaganju kad nije znao da sam pobedila na RTS-ovom konkursu za TV-lice. Posto sve prelazi na teren rijalitija, sto je Ćertićev jedini teren delovanja, neću mu praviti društvo jer shvatam da želi publicitet preko mene. Udelila sam mu koju siću publiciteta dobronamerno i širokoruko, čisto da se bar 10 dana oseća bitnim. Mada je to trebalo da uradi Marija, jer mu je drugarica. Ja mu nisam ništa - dodaje nekadašnja voditeljka "Hepija".

- O Jovani Jeremić su uvek lajali muškarci koji nisu mogli da je imaju i žene koje nikad nisu mogle da budu Jovana Jeremić. I neka laju i daje. S razlogom su iza leđa. I treba da laju. I to mora neko. A ja već za vikend moram da pomeram rekorde gledanosti. Zato, nastavljam da radim. Moram dalje da se koncentrišem. O Urošu, nevidljivoj zameni, kako na filmu, tako i u životu, i voditeljki koja je muža zamenila rijaliti igračem sam sve rekla. Doduše, imam još kojeg keca u rukavu kad je Marija u pitanju, ali to čuvam ako zatreba. Do tad, ljubavni čuvar i kradljivac tuđih nestašnih i promiskuitetnih žena, neka čuva nju, jer je poprilično nestašna, a za mene se zna već sve. Kod mene nema afera i prevara. Ja sam žena sa kodeksom. Zato i nerviram probisvete i lažne moraliste, kao i lažne svetice - zaključuje Jeremićeva.

Marija Veljković, Uroš Ćertić
foto: RTS printscreen/Filip Plavčić

Podsetimo, Uroš je juče za "Puls Srbije" rekao da Jovana "nije normalna".

- Jovana Jeremić je jedna dvorska luda koja je radila emisiju "Upoznajte parove" obučena kao prostitutka iz "Picinog parka". Ona je imala više lapsusa nego Zmaj od Šipova i ona je sad našla da komentariše jednu Mariju Veljković, koja je za nju akademski građanin. Marija radi na RTS-u, gde Jovana Jeremić ne može nikad da radi kao voditeljka. Jovana Jeremić, ono, žena nije normalna - rekao je Ćertić.

- Znam Jovanu sa "Hepi" televizije. Pritom ta Jovana je tog... Priča se po Beogradu isto svašta... Ma, neću da se piše - ostao je do kraja nedorečen.

Uroš Ćertić
foto: filip plavčić

Bonus video:

03:20

BIĆE HAOS! UROŠ ĆERTIĆ SUROVO IZVREĐAO JOVANU JEREMIĆ: Ima više lapsusa od ZMAJA OD ŠIPOVA, za nju se svašta priča po BEOGRADU!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.