BILA JE SKANDAL MAJSTOR, OPTUŽILA GASTOZA DA JU JE TUKAO: Povukla se i odjednom NESTALA, ovo je Zorica Dukić DANAS!
Foto: Aleksandar Jovanović

PROMENILA SE?

BILA JE SKANDAL MAJSTOR, OPTUŽILA GASTOZA DA JU JE TUKAO: Povukla se i odjednom NESTALA, ovo je Zorica Dukić DANAS!

Zorica je aktivna na svojim društvenim mrežama, te često sa svojim pratiocima deli svoja izdanja i trenutke.

Objavljeno:

Nekadašnja kontroverzna pobednica rijalitija "Parovi", Zorica Dukić (35), povukla se iz javnosti.

Zorica Dukić pobedila je u prvim "Parovima" sa tadašnjim dečkom Milošem Vukovićem. Godine 2015. opet je ušla u "Parove" i bila u kratkotrajnoj i burnoj vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Ta romansa je okončana kad je Dukićeva optužila Gastoza da ju je tukao.

1 / 9 Foto: Youtube

Inače, Zorica Dukić nedavno je prokomentarisala devojke koje su bile deo šou programa, a navodno su prostitutke.

"Da, naravno da poznajem takve devojke. Poznajemo ih svi mi. Često je me je sramota kada me povezuju sa rijalitijem, a njega najčešće povezuju sa prostitutkama. Jako mnogo takvih devojka je prošlo kroz takve programe da bi digle sebi cenu, da bi se koitirale da bi zarađivale malo više, što je na veliku štetu rijalitija. One su tako ukaljale te formate i učesnike koji su tu došli da zarade novac ili promovišu svoj posao. I "Parovi" i "Zadruga" su jad i beda naše države zbog devojaka niskog morala", bila je iskrena Zorica.

Na pitanje da li su je ikada povezivali sa prostitucijom zbog učešća u rijalitiju, Dukićeva je odgovorila:

"Kada sam usla u četvrtu sezonu "Parova", zatekla sam se sa pojedinim imenima i prvo veče sam sebi napravila velike probleme. Oni su tada rekli da sam pljuvala taj rijaliti, ali ja sam pljuvala učesnice. Bilo me je zaista sramota. Kao da sam pala sa kruške. Tokom boravka sam se stalo preispitivala da li je ljudi gledaju kao jedinku, pojedinca i vide moje kvalitete i mane, ili kao jednu celinu. Tada je više bilo devojaka sumnjivog orala. Istina je da sam dolazila u situaciju, da kada se nalazite u nekom intelektualnijem okrušenju, bude vas stid i sram da kažete da ste bili u rijalitiju. Nažalost odmah to povezuju sa tim", rekla je Zorica.

Iako je više ne viđamo na malim ekranima, Zorica je aktivna na svojim društvenim mrežama, te često sa svojim pratiocima deli svoja izdanja i trenutke, a mnogi pozitivni komentari dokazuju da i dalje pleni lepotom i atraktivnim izgledom.

1 / 6 Foto: Instagram

Bonus video:

00:56

ZORICA DUKIĆ O UČEŠĆU U RIJALITIJU I PROSTITUTKAMA: Pitala sam se da li me gledaju kao nekog SUMNJIVOG MORALA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.