OTKRIVENO KO SU UČESNICI "PAROVA 10"?! SVE SAME RIJALITI ZVEZDE, a tu je i jedan GORŠTAK koji živi van CIVILIZACIJE
Foto: Printskrin/Youtube/Parovi TV HAPPY

OVO NISTE ZNALI

OTKRIVENO KO SU UČESNICI "PAROVA 10"?! SVE SAME RIJALITI ZVEZDE, a tu je i jedan GORŠTAK koji živi van CIVILIZACIJE

Izbor učesnika obećava

Objavljeno:

Deseta sezona rijalitija "Parovi" startovaće u septembru ove godine, a uveliko se nagađa, ali i sa sigurnošću tvrdi ko će se naći iza zidina ovog rijalitija.

Izvor blizak produkciji za medije otkriva da su pregovori sa nekim od budućih učesnika u toku, te da ćemo gledati mnoštvo starih, ali i novih lica.

- Produkcija televizije "Hepi" predano radi na tome da napravi do sada najbolju sezonu ovog formata. Na listi takmičara biće pobednici prethodnih sezona, izuzev Dalile Dragojević, koja je potpisala ugovor sa konkurentskim rijalitijem "Zadruga". Novo ime koje će pomeriti granice gledanosti je popularna pevačica čiji intimni skandal je potresao čitav region, ali i jedna vidovnjakinja koja je godinama dominirala TV ekranima - ističe izvor i dodaje:

Nenad Marinković Gastoz
foto: Aleksandar Stojanović

- Pregovori se vrše sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a on i produkcija će zakopati ratne sekire, uz lepu reč i novčanu naknadu. Uz njega u zemunskoj vili će se verovatno naći Zorica Dukić, Mladen Vuletić,Ivania Bajić, Ružica Veljković i Nataša Pajović - govori izvor blizak produkciji.

- Pored pobednika na listi učesnika sigurno će biti Ivan Marinković, Milijana Bogdanović,Ivan Gavrilović, ali i Milojko Božić. Pored njih, tu je i Marko Perović, Viktorija Vorontsova i Darko Vlajić. Uz poznata imena dogovori se vrše sa nekoliko estradnjaka, dvoje glumaca, ali i prostitutkom koja je bila u intimnim odnosima sa poznatim političarima i pevačima - zaključuje izvor.

Panta Petrović
foto: Printscreen/Youtube

Poznato je da će u rijalitiju "srećne televizije" naći i gorštak iz Pirota Panta Petrović, koji već 20 godina živi van civilizacije u pećini nadomak grada, prenosi "SrbijaDanas".

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.