ZORICA DUKIĆ ZAVIJENA U CRNO! Teška tragedija zadesila bivšu rijaliti učesnicu, BOL JE VELIKA!
Foto: Printskrin/Youtube/Parovi TV HAPPY

TUŽNO!

ZORICA DUKIĆ ZAVIJENA U CRNO! Teška tragedija zadesila bivšu rijaliti učesnicu, BOL JE VELIKA!

Ovo ju je slomilo.

Objavljeno: 22:57h

Pobednica "Parova" Zorica Dukić zbog velike tragedije koja se juče desila, 6. april će večno pamtiti po bolnoj uspomeni.

1 / 5 Foto: Instagram

Njen bivši dečko Dejan je kako saznajemo poginuo u saobraćajnoj nesreći.

– Uz tebe sam ono devojački odrasla, učila šta je ispravno... usmeravao si jednu devojčicu od 24 godine godinama kuda je bilo ispravno, šta priliči.... i uvek si bio tu za sve... nešto sam poslušala, nešto ne, ali sam pamtila, poštovala i uvek bila poštovana.... sve dok nije stigla muka... sad kod više nemaš ni jednu muku kasno je da budemo ljudi i bar se saslušamo... oprosti i oprošteno sve je sve.... Baš danas mi je bio jedan od najtežih dana i ti si me izgleda samo opet uputio na to da je život bitan... Neka te anđeli čuvaju Dejo... - objavila je Zorica na svom profilu na "Instagramu".

Zorica Dukić
foto: Instagram

Inače, podsećamo da je Zorica sa Dejanom godinama bila u vezi i da je on zapravo njena i najveća ljubav. Dukićeva nije krila da je sa njim želela da ima decu i da mu bude supruga, ali sve je promenio Zoričin ulazak u "Parove 4" i nakon ovog rijalitija Dejan i ona nisu ostali zajedno.

Dejan je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u Crnoj Gori, a osim njega, poginule su još dve osobe. Udes se desio na magistralnom putu između Podgorice i Cetinja.

Bonus video:

00:56

ZORICA DUKIĆ O UČEŠĆU U RIJALITIJU I PROSTITUTKAMA: Pitala sam se da li me gledaju kao nekog SUMNJIVOG MORALA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.