KONAČNO RAZOTKRIVENO SA KIM MARIJA ŠERIFOVIĆ ŽIVI: Svi su mislili da je Džejla Ramović, ZANEMEĆETE OD ISTINE! FOTO
Foto: Ana Paunković

POHVALILA SE

KONAČNO RAZOTKRIVENO SA KIM MARIJA ŠERIFOVIĆ ŽIVI: Svi su mislili da je Džejla Ramović, ZANEMEĆETE OD ISTINE! FOTO

- Budite hrabri, posteni, vredni, mudri i praštajte.

Objavljeno: 12:41h

Fotografija Marije Šerifović munjevito se deli na društvenim mrežama, budući da je popularna pevačica objavila lepe vesti tokom praznika, koje su iznenadile njene obožavatelje i u isto vreme raznežile sve njene pratioce.

Naime, porodica Marije Šerifović dobila je još jednog člana, kojeg je Marija ponosno pokazala. U pitanju je njen novi kućni ljubimac, zec, kojem je dala originalno ime- Zek. Oni koji poznaju pevačicu i prate njene objave, bilo na "Instagramu" bilo na "Jutjubu" , znaju da je ona veliki ljubitelj životinja, a sa ponosom je predstavila novog ljubimca.

1 / 5 Foto: Instagram

- Budite hrabri, posteni, vredni, mudri i praštajte. Dom Šerifovića je od danas bogatiji za još jednog člana. Kažu da ova životinja označava zoru, stvaranje, novi početak, rađanje života, dugovečnost i sreću… Neka tako i bude. Živi bili - napisala je Marija Šerifović uz fotografiju sa novim ljubimcem Zekom.

Komentari nisu prestajali da se nižu, te se stiče utisak da se njen zec i te kako dopao njenim fanovima.

Inače, mnogi su u prvi mah pomislili da je u pitanju mlada pevačica Džejla Ramović, koja je neretko spavala u Marijinom stanu, što je izazvalo buru komentara i raznih polemika, međutim, one se povodom toga nisu oglašavale. Marija je Džejli bila mentor u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" u kom je na kraju trijumfovala.

Marija Šerifović
foto: Instagram

Bonus video:

00:37

Marija Šerifović svađa sa mamom Vericom i to javno

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.