PRE 15 GODINA JE MARIJA DOVELA EVROVIZIJU U SRBIJU, a sada vidimo kako se KOTIRA Konstrakta!
Marija, Foto: Print Screen Youtube/Eurovision Song Contest

AUUUU!

PRE 15 GODINA JE MARIJA DOVELA EVROVIZIJU U SRBIJU, a sada vidimo kako se KOTIRA Konstrakta!

Prvo polufinale održaće se 10. maja

Objavljeno:

Pre 15 godina smo slavili i dičili se bojama naše zastave. Cela Evropa je na Internetu tražila snimak iz Finske i slala pohvale za Šerifovićevu. Srpska predstavnica je u Helsinkiju sa 268 poena ubedljivo pobedila ispred drugoplasirane Ukrajine, a treće mesto je osvojila Rusija.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube/Eurovision Song Contest

Srbija se 2007. godine, već aprila meseca, na kladionicama (uz Švedsku i Švajcarsku) najbolje kotirala, te su kvote obećavale dobar rezultat.

Prema tadašnjim kvotama jedne od najvećih svetskih kladionica Vilijam Hil, gotovo je bilo izvesno da će Srbija preći prvu prepreku i plasirati se u finalno veče - kvota na uloženo je bila 3,75 u poređenju s recimo poslednjeplasiranim polufinalistima - Portugalom i Crnom Gorom gde se za uloženu funtu dobijalo 126, te je, pred finale, Marija definitivno bila favorit, prenosi "Telegraf".

Ovogodišnja srpska predstavnica Konstrakta se trenutno nalazi na 12. mestu u kladionicama, dok je pre nedelju dana bila na 13. mestu, a mnogi predviđaju da će do finala uspeti da dođe do desetog mesta na listama.

1 / 5 Foto: Printscreen/Jutjub/RTS

Za sada, najveću šansu za pobedu ima Ukrajina, zatim Italija i Švedska.

Podsetimo, prvo polufinale održaće se 10. maja, u kom će, od komšijskih zemalja, nastupiti Bugarska, Albanija i Hrvatska.

Drugo polufinale biće 12. maja, u kom će nastupiti Srbija, a pored naše predstavnice to veče ćemo imati prilike da vidimo i izvođače iz Severne Makedonije i Crne Gore.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.