Otvaraju se vrata PAKLA! ONI SU NOVI PAROVI Ulaze Ljuba sa ćerkom, Vesna sa sinom, tu je i jedno VELIKO IZNENAĐENJE!
Foto: Public

I polećemooo

Otvaraju se vrata PAKLA! ONI SU NOVI PAROVI Ulaze Ljuba sa ćerkom, Vesna sa sinom, tu je i jedno VELIKO IZNENAĐENJE!

Peta sezona rijaliti šoua „Parovi” počinje za tri dana i ovog puta Televizija „Hepi” priprema brojna iznenađenja za ljubitelje ovakve vrste zabavnog programa
Objavljeno:

- Sigurno će se u vili naći neki takmičari iz zemalja u regionu. Pominju se neke starlete iz Hrvatske i Bosne. Takođe, nije ni poznato kakvu bi ulogu mogle da imaju Vesna i Ružica. Moguće je da će biti i voditeljke programa - dodaje naš izvor.

foto: Public

Kontaktirali smo s Rivasovom u nameri da saznamo da li ćemo je zaista sa sinom gledati u rijalitiju, ali ona nije htela da nam tu informaciju potvrdi, ali ni da demantuje.

- Možda se desi da uđem, ali ne znam ni kada bih ušla, ni koju bih ulogu imala tamo. Što se tiče mog sina, mnogi će biti iznenađeni. Mnogo je nasilnika bilo u rijalitiju, a produkcija ovog puta hoće da pokaže neki finiji i kulturniji svet, kojem pripada moj sin. On je kulturan, pristojan, vredan i poštuje starije. Neće biti vulgaran, ni prost, on onako na finjaka odgovara, ali gađa pravo u metu, kao pravi Zemunac - otkriva nam Vesna i dodaje da će se ova sezona razlikovati od prethodnih, jer počinje na katolički Božić.

- To nije slučajno. Mnoge maske će pasti u ovoj sezoni, i to velikim igračima. Mnogo će pozitivnih ljudi ući u vilu i ovog puta će sigurno neko pozitivan pobediti. Neko koga narod voli, ko je vernik i koga štiti bog - tvrdi poznata estradna proročica i pevačica.

(Espreso.co.rs/Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.