Otvaraju se vrata PAKLA! ONI SU NOVI PAROVI Ulaze Ljuba sa ćerkom, Vesna sa sinom, tu je i jedno VELIKO IZNENAĐENJE!
Foto: Public

I polećemooo

Otvaraju se vrata PAKLA! ONI SU NOVI PAROVI Ulaze Ljuba sa ćerkom, Vesna sa sinom, tu je i jedno VELIKO IZNENAĐENJE!

Peta sezona rijaliti šoua „Parovi” počinje za tri dana i ovog puta Televizija „Hepi” priprema brojna iznenađenja za ljubitelje ovakve vrste zabavnog programa
Objavljeno:

Interesantno je da će bodi-bilderka Ljuba Pantović izaći pred kamere sa ćerkom Aleksandrom, dok će sa Vesnom Rivas učestvovati njen sin Petar.

Kako saznajemo, produkcija „Parova” potpisala je čak 200 ugovora, a samo najzanimljiviji kandidati će imati priliku da se bore za glavnu novčanu nagradu, a još nije poznato koliko će iznositi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: printscreen/facebook

Ono što će sve "iznenaditi" jeste da su ostali učesnici apsolutno - isti kao i svake sezone!

- Za sada, sigurni učesnici su pevačica Vesna Rivas, koja u rijaliti ulazi sa svojim sinom Petrom Pajićem, ali i bodi-bilderka Ljuba Pantović sa ćerkom Aleksandrom Subotić, koje će iz rijalitija „Snajke” otići pravo u novi rijaliti. Od starih učesnika gledaćemo ponovo starletu Macu Diskreciju, voditeljku „Hepija” Ružicu Veljković, Bosanku Dalilu Moreno, Nišlijku Miljanu Kulić, Zmaja od Šipova, Crnogorce Mladena Vuletića i Marka Perovića.

foto: Printscreen/Instagram/macaaa.privatno

Kao mogući učesnici pominju se Hasan Dudić i Era Ojdanić, kao i glavna fajterka Slađana Petrušić, koja se još premišlja, s obzirom na to da se trenutno bavi pisanjem romana. Neizvestan je ulazak i starlete Tijane Ajfon, sa kojom produkcija treba da se dogovori o honoraru - navodi naš izvor blizak produkciji srećne televizije i dodaje da će nas iznenaditi neki potpuno novi učesnici.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.