NJENA SMRT JE SLOMILA CELU ESTRADU, ZVAO JU JE "MAMA": Reči Saše Matića razaraju srce, ovo su njeni POSLEDNJI DANI
Saša, Foto: Nemanja Nikolić

TUGA

NJENA SMRT JE SLOMILA CELU ESTRADU, ZVAO JU JE "MAMA": Reči Saše Matića razaraju srce, ovo su njeni POSLEDNJI DANI

Otkrio je detalje koje nismo znali

Objavljeno:

Pevač Saša Matić je krajem prošle godine objavio album, a jednu od pesama potpisuje hitmejkerka Marina Tucaković, koja nas je napustila posle duge i teške bolesti.

Saša Matić progovorio je o saradnji sa Marinom u njenim poslednjim danima, a detaljnije je o tome ispričao je u emisiji “Premijera”.

1 / 6 Foto: RTV Pink printscreen

– Godinama sam radio sa Marinom Tucaković i Futom, oni su mi bili alfa i omega, što se mi dogovorimo to je bilo to. Sa Jelenom Trifunović takođe sarađujem dugi niz godina, svašta interesantno se tu dešavalo. Kad smo se Jelena i ja upoznali, nikako nismo mogli da se ukačimo i povežemo. Odjednom kada je napisala ”Milo moje”, i kada mi je čitala tekst oduševio sam se – priča Saša.

– Marina Tucaković je žena do poslednjeg dana radila, i delovala je kao da je sve normalno. Ona je mene zvala ‘doktore’. Toliko je bila puna duha i pozitivne energije, milion puta sam se pitao odakle toj ženi snaga. Mi smo nju zvali mama. I dok nije bila bolesna imali smo korekcije u tekstovima, a nekad smo imali i nedoumica šta valja, a šta ne – priča pevač.

Marina Tucakovic
foto: Luka Šarac

– Bila je genijalna, ali bio joj je otežan govor poslednjih meseci. Rekla mi je ”Doktore. napisala sam tekst i sad ću da ti snimim na vacap ja ovako mutava”, ona je bila car i najbolja žena na ovom svetu. Da je bilo sreće da ju je Bog poživeo još malo, čast je što sam imao još jedan njen pečat na ovom albumu za ovih dvadeset godina – priča Saša Matić u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

Bonus video:

02:28

NIKO NE ZNA DA JE MARINA TUCAKOVIĆ OVO URADILA ZA ANU KOKIĆ! Pevačica za Kurir progovorila kako joj je promenila život

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.