POČECI MARINE TUCAKOVIĆ! Isplivala nikad viđena fotografija iz privatnog ALBUMA, OBJAVLJENA tek nakon SMRTI! (FOTO)
Marina, Foto: Damir Dervišagić

POTRESNO

POČECI MARINE TUCAKOVIĆ! Isplivala nikad viđena fotografija iz privatnog ALBUMA, OBJAVLJENA tek nakon SMRTI! (FOTO)

Sve je objavio sin!

Objavljeno: 17:41h

Čuveni tekstopisac Marina Tucaković preminula je 2021. godine u 67. godini. Pored karcinoma sa kojim se godinama borila, Marina se zarazila koronavirusom, zbog čega je bila hospitalizovana u KBC Dragiša Mišović.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Marina je neko ko je zaslužan za karijere mnogih pevača i pevačica, a kada je ona umrla cela estrada je bila u suzama. Mnogi su je smatrali za velikog prijatelja, a neki su je gledali i kao majku.

Jedna od prvih velikih saradnji koju je Marina Tucaković napravila bila je sa grupom "Zana", a numera "Dodirni mi kolena" nastala je davne 1982.godine.

Njen sin Laća je sada objavio na svom Instagram profilu fotografiju koju nismo imali prilike pre da vidimo. Na njoj su Marina i Zana Nimani, prva pevačica grupe Zana.

1 / 5 Foto: prentscreen/youtube/Trajce Petkov

Frontmen grupe "Zana" Zoran Žika Živanović ne krije koliko ga je vest o jenoj smrti pogodila, pa se prisetio upoznavanja sa Marinom i otkrio da je imala takav duh, enegriju i intelekt koji će se teško ponoviti.

Žika Zana, Zoran Žika Živanović
foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

- Saradnja s Marinom je veliko, životno iskustvo. Ona zemlja i region su puno izgubili time što njen nema više, u to sam siguran. Njeni tekstovi će faliti svakome ko se bavi muzikom. Ono što je ostavila je neuništivo, ostaće za sva vremena, zbog toga sam onako i zadovoljan, to je cilj svakog umetika, da iza njega ostane nešto. Iza nje će ostati mnogo toga. Žena je napisala blizu 6.000 tekstova. Sudbina je odredila taj naš susret jer smo mi bili mlad bend koji je dobio neku šansu u Radio Beogradu da snimi demo snimak. Ona je ušla sa nekim producentom, poslušala to nekih 10 minuta i dala mi telefon, rekla: "Dođite Radovan i ti sutra u 11 kod mene". Otišli smo, upoznali njene roditelje, čika Ljubišu i tetka Anicu. Rekla nam je da moramo da radimo na stvaranju pesama na neki drugi način. Kakav je to način, pa da sednemo i uporno pravimo pesme, a ona da bude tu uz nas. Ona je praktično pravila nama ručak, to je živa istina, to je svaki dan bilo, mesecima. Zavučeni u moj stan smo napravili brdo pesama, a ona je samo bacala ono što joj se nije dopadalo i odmah prihvatala te harmonije i melodije koje su joj se učinile interesantne. Kako bih rekao, bili smo i porodično vezani, deca su nam se družila, posećivali smo se - rekao je za Blic Žika.

Bonus video:

02:28

NIKO NE ZNA DA JE MARINA TUCAKOVIĆ OVO URADILA ZA ANU KOKIĆ! Pevačica za Kurir progovorila kako joj je promenila život

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.