TROŠIO MILIONE NA LUKSUZNE STVARI I ŽENE, IMAO 20 DEVOJAKA U ISTO VREME: Evo šta sad radi ČUVENI Saša Ćurčić!
Foto: Printscreen B92

ko se seća?

TROŠIO MILIONE NA LUKSUZNE STVARI I ŽENE, IMAO 20 DEVOJAKA U ISTO VREME: Evo šta sad radi ČUVENI Saša Ćurčić!

Tokom učešća u istom publika ga se setila kao nekada veoma uspšenog fudbalera.

Objavljeno: 22:45h

Uz ime Saše Đanija Ćurčića vezvale su se žene, provod, novac, automobili. Bivši fudbaler je onda odneo pobedu u rijalitiju, pa otišao u trenerske vode.

Naime, Đani je pobedio je u rijalitiju "Veliki brat" i tokom učešća u istom publika ga se setila kao nekada veoma uspšenog fudbalera.

Saša je godinama živeo raskalašnim životom, mnogo je zarađivao, ali mnogo i trošio - uglavnom na provod i skupe automobile.

O tome je svojevremeno i sam pričao za medije u Engleskoj, gde je dugo živeo i igrao fudbal.

Saša Ćurčić
foto: Printscreen Youtube

- Nakon što sam napusio Madervel, sledećih par godina bile su prava noćna mora za mene. Svi prijatelji su me zaboravili, čak i moji stari saigrači. Bio sam samo ja i centar za nezaposlene u Londonu. To je bila katastrofa. Izgubio sam tada par miliona funti. Trošio sam novac na sve na šta fudbaleri najčešće i troše - noćne klubove, brze automobile, šoping , ma bila je to non-stop žurka. Sa sobom sam uvek vodio pratnju od 15 ljudi dok sam živeo u Londonu i Njujorku. Ali su svi oni bili teške propalice. Kada si bogat, svi žele da se druže sa tobom. Kada novca nestane, stvari se menjaju - ispričao je pre nekoliko godina Ćurčić za "SanSport", i dodao da je tada izgubio i kuću u Boltonu i prodao bukvalno sve što je posedovao.

Nekadašnji fudbaler priznao je da je ponekad bio i sa 20 devojaka odjednom. Nakon burnog života u Engleskoj postao je još veći skandal majstor Srbiji, i to u rijalitijima.

1 / 6 Foto: Starsport©

Godine 2007. pobedio je u prvoj sezoni "VIP Velikog brata", a kasnije je učestvovao i u rijalitiju "Parovi". Objavio je knjigu i pokrenuo školu fudbala, ali ga to nije zadržalo na vrhu.

Proletos je priveden zbog pretnji komšiji Miletu M. Kako se navodilo tada svađa je izbila u ranim jutarnjim časovima i tom prilikom Ćurčić je komšiji nožem izbušio sve četiri gume na automobilu "folksvagen "kedi". Ćurčić je tad na alkotestu imao više od 1,15 promila alkohola u krvi.

Saša je živeo u Kini i radio kao trener.

- U Šangaj sam došao preko prijatelja i saigrača iz Kristal Palasa, koji je Kinez. Zavoleo me je i pozvao me je da dođem tamo da budem trener. Sada zarađujem od 25.000 do 35.000 dolara mesečno - otkrio je Ćurčić prošle godine za domaće medije.

Bivši fudbaler, a danas trener, Saša Đani Ćurčić vIše nije šef struke fudbalskog kluba Borac iz Lazarevca.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.