JOVANU JEREMIĆ ODAO TELEFON KADA JE VODILA NOVO JUTRO: "Može i SPA ako ti odgovara da se opustiš"!
Foto: Youtube printscreen/Novo jutro

opa

JOVANU JEREMIĆ ODAO TELEFON KADA JE VODILA NOVO JUTRO: "Može i SPA ako ti odgovara da se opustiš"!

Da li je realno?

Objavljeno:

Jovana Jeremić bila je na meti direktnih pretnji MMA borca Vasa Bakočevića koji joj je u jednoj emisiji rekao da bi je fizički napao.

Poznata voditeljka je u jednoj od poslednjih svojih emisija listala poruke, a kamere su zabeležile i one od muškarca koji je upisan kao "MMA borac".

Mnogi su se zapitali da li se čula sa Vasom, a u kakvom su odnosu ostaje da saznamo.

Jovana Jeremić
foto: Youtube printscreen/Novo jutro

Vaso je, podsetimo, u emisiji "Inkubator" dobio pitanje koju bi osobu iz javnog života u Srbiji najradije iznabadao, uličnim stilom, na šta je on odgovorio:

- Dobro pitanje. Jovanu Jeremić. Jako je iritantna!

Jeremićevoj je, sudeći po broju poruka koje joj pristižu, "zatrpan" inboks, a kamera je uhvatila i jednog obožavatelja koji joj je pisao: "A može i spa, ako ti je do opuštanja. Mnogo nudim, ne valja".

Jovana mu je odmah odgovorila:

- Dođi, junačino! Čekam te. Ja tvoje siledžijske metode ne poznajem, ali ću te verbalno nokautirati u 3 sekunde. Crnogorac koji u Hrvatskoj očajno mrzi Jovanu Jeremić. Hej, sram te bilo! Ja imam mnogo prijatelja i u Crnoj Gori i u Hrvatskoj, sram te bilo! Kakav si ti MMA borac, gde ti je kodeks časti da braniš slabijeg od sebe, a posebno ženu? Kome ćeš ti posle ove izjave biti suprug, brat i drug? Slabiću! Slabiću! Slabiću! Ovo je poziv na fizički napad na ženu od 52 kilograma, srećom, umem da se branim! Tek planiram da iritiram takve mišićave slabiće!

1 / 9 Foto: Printscreen

Bonus video:

12:24

ESPRESO TWITTER: Jovana Jeremić napravila ludilo u studiu

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.