GOCA TRŽAN POSLE TOLIKO GODINA PRIZNALA: "Udala sam se iz dosade, to je bila OGROMNA GREŠKA"!
Foto: Dragan Kadić

opa

GOCA TRŽAN POSLE TOLIKO GODINA PRIZNALA: "Udala sam se iz dosade, to je bila OGROMNA GREŠKA"!

Pevačica iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu

Objavljeno:

Pošto nema dlake na jeziku i surovo je iskrena, pevačica Goca Tržan priznala je da je prvi brak, sa Ivanom Marinkovićem, koji je kasnije postao zvezda rijalitija, sklopila zbog toga što joj je bilo dosadno.

- Smem to da kažem sada, ali ta “greška” donela mi je najveću radost i nagradu u mom životu, ćerku Lenu - rekla je pevačica jednom prilikom za medije

Njih dvoje u braku su bili četiri godine, a Goca se ubrzo posle toga venčala sa muzičarem Radomirom Rašom Novakovićem, sa kojim je prošlog leta, posle deset godina građanskog, sklopila i crkveni brak.

Mario Trtić, Raša Novaković, Goca Tržan
foto: Printscreen Youtube

Goca i Raša već godinama pokušavaju da se ostvare kao roditelji, ali im to, za sada, ne uspeva, ni posle nekoliko pokušaja vantelesne oplodnje.

Pet puta je pokušala veštačkom oplodnjom da ostane u drugom stanju i zasnuje porodicu sa suprugom, ali i ovog puta ishod je negativan.

- Ne bih sad da pričam o tome zato što sam dobila rezultate i negativni su, nisam trudna - sa knedlom u grlu rekla je Goca u emisiji „Premijera".

Tržanova se osvrnula i na „Pesmu za Evroviziju" i istakla da nije bila u mogućnosti da prati festival, jer je bila iscrpljena zbog situacije u kojoj se našla.

1 / 6 Foto: © ATA Images

- Nisam gledala jer sam bila slaba, nisam spavala, pa sam bila psihički lošije. Ali sam sutradan gledala neke snimke i baš sam zadovoljna koga šaljemo - kazala je ona.

Goca se trudi stoički da podnese ovu situaciju i gleda napred. Jedna je od onih što teške trenutke dočekuje sa osmehom na licu i optimizma joj nikad ne manjka.

- To je nešto sa čim se rodiš. Ja sam dobila to nešto i hvala Bogu na tome. Imam ja puno razloga da budem srećna i zadovoljna - rekla je Goca Tržan.

Bonus video:

03:26

GOCA TRŽAN POSLE MNOGO GODINA OTKRILA PRAVI RAZLOG NAPUŠTANJA TAP 011

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.