RADA ĐURIĆ JE SUPRUGA POZNAVALA CEO ŽIVOT: Ljubav se završila krahom posle OVOG ČOVEKA nije stala pred matičara!
Foto: Zorana Jevtić

da li ste znali ko je u pitanju?

RADA ĐURIĆ JE SUPRUGA POZNAVALA CEO ŽIVOT: Ljubav se završila krahom posle OVOG ČOVEKA nije stala pred matičara!

Bivši muž Rade Đurić je njena ljubav uz mladosti

Objavljeno:

Rada Đurić, nekada voditeljka „Beogradske hronike“, danas autorka emisije „Da sam ja neko“, razvela se pre deset godina i nikada posle toga nije poželela da ponovo stane pred matičara. U to vreme Rada je imala 46 godina.

1 / 4 Foto: Printscreen

Jednom prilikom izjavila je da je supruga Gorana Đurića, sa kojim je dobila ćerku Veru i sina Despota, poznavala ceo život. Odrasli su u Lazarevcu, kao srednjoškolci bili su dobri drugovi, a onda se spontano rodila ljubav.

Iako su se Goran i Rada poznavali još od detinjstva, ljubav se među njima rodila tek nakon završetka studija:

- Apsolvirala sam u roku a onda je usledio jedan ludački put u mom životu. Vratila sam se kući jer sam bila umorna od svega. Ubrzo sam se zbližila sa sadašnjim suprugom Goranom. Poznavala sam ga ceo život, kao srednjoškolci bili smo veoma dobri drugovi, a onda se spontano među nama rodila ljubav. Brak je čudna institucija, a moj dragi i ja smo u osnovi dobri drugovi. Pre svega smatram da je temelj svega u životu sporazumevanje. Postala sam majka sa dvadeset šest godina kada sam rodila ćerku Veru. Bile su to za mene idealne godine da uplovim u majčinstvo. Ne volim da čujem kada neko kaže kako mu je rođenje deteta poremetilo neke planove jer deca od nas prave bolje ljude. Bilo je trenutaka kada sam se pitala šta će mi sve to u životu, ali je daleko više bilo onih u kojima sam bila svesna da je rođenje deteta jedno od mojih najboljih izbora. Za svakog čoveka je veoma važno da ima decu, da raste s njima i brine o njima, da živi njihov život, a ne samo svoj - ispričala je svojevremeno za medije Rada.

Rada Đurić
foto: Dragan Kadić

‒ Brak je čudna institucija, a moj dragi i ja smo u osnovi i dalje dobri drugovi. Smatram da je temelj svega sporazumevanje ‒ govorila je.

Tri godine posle razvoda Rada je priznala da je ponovo zaljubljena.

‒ Sada sam mirna osoba. To znači da nemam emotivnih stresova, ako zanemarim sina, koji je tinejdžer, pa povremeno brinem. Što se ljubavnog statusa tiče, srećna sam. Imam nekoga s kim mi je lepo i ko me čuva. Shvatila sam da čovek i posle niza godina može da bude srećan i da mu bude lepo u vezi.

Na pitanje planira li da se ponovo uda, odgovorila je:

‒ Ne. Sigurno se neću udati ovog puta, bar ne za sada.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.