SAV TAJ SRPSKI DŽET SET! Ovo su najintimnije i najskandaloznije TAJNE NAŠE ESTRADE: Vradžbine, sponzori i poroci!
Milica, Foto: Privatna arhiva, Espreso.co.rs

milica opasnica

SAV TAJ SRPSKI DŽET SET! Ovo su najintimnije i najskandaloznije TAJNE NAŠE ESTRADE: Vradžbine, sponzori i poroci!

Tokom jedne večeri, pijana gošća mi je otkrila zanimljive detalje iz života poznatih. Malo je reći da sam ostala šokirana...

Objavljeno: 20:52h
Milica Stanimirović

Buran je vikend iza nas, puno promocija, rođendana, a naši estradnjaci kao da su se uželeli medijske pažnje i besplatne hrane i pića pa su stizali na sve bitnije događaje u gradu. Dobro, dolazili su i na one koji uopšte nisu bili bitni, jer su znali da će sigurno jedan paparaco biti, obično onaj koji obožava golotnju da fotka. Izlazilo se i po klubovima, kafanama, pravile su se privatne proslave, a na nekim je bilo baš glamurozno, a od gostiju je bila tu i naša elita sa Ibarske magistrale.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Na nekim proslavama sam bila i ja, kako zbog posla i uzimanja izjava, tako i privatno, da uživam u društvu i pojedem nešto što nemam kući u frižideru. Naravno da više volim privatno da idem na žurke gde su poznati, tad saznam najviše, jer „zaborave“ da sam novinar, a i drugačija je priča kad upalim telefon i snimam ih, odmah se sete da nešto NE SMEJU DA SPOMINJU.

Volim i da čujem najnovije tračeve, kao i da ih gledam šta rade trezni, a onda i pijani. Pih, nisam se nešto oduševila, moram priznati, bauljaju kao i „normalni“ ljudi, dosadni su i jednu te istu priču ponavljaju po 100 puta. Međutim, prošle nedelje saznam nešto zanimljvo o našim estradnjacima, pa reših da podelim sa vama.

Evo, ovako, ja ću vam pisati o zanimljivim situacijama sa privatnih proslava srpskog džetseta, a vi mi u komentarima pišite o kome je reč. Imena neću navoditi, ali ću staviti nešto što će vam pomoći da pogodite o kome je reč.

Milica opasnica
foto: Privatna arhiva

TRI, ČETRI, SAD! Počinje partija tračarenja koja će sigurno otići daleko!

  • Pevačice koje važe za najbolje drugarice vole da posećuju vračare. Nekada su to radile kako bi privukle muškarce lovatore, a onda su želele da napreduju u karijeri. Jedna je nosila sa sobom stalnu neku vodu u flašići i vazda na proslavama prosipala „slučajno“ po koleginicama. Onda ju je jedna naša velika zvezda opomenula da to ne radi ili će joj karijera biti gotova. Iskreno, mislim da to nije urodilo plodom, jer nije snimila ništa od tad.
  • Dve starlete koje su od skoro počele da se druže rešile su da svojim izazovnim stajliznima privuku pažnju svih muškaraca na jednoj proslavi o kojoj se dosta pisalo. Iako je tu bilo najviše „kontroverznih biznismena“ visokih 160cm koji su došli u pratnji svojih mlađanih ljubavnica koje nisu smele mnogo da se pomeraju sa svog mesta. Nakon što ih niko nije primetio ove dve atraktivne i popularne devojke su rešile da se na svakih 5 do 10 min „osvežavaju“ u wc, čisto da dođu sebi. Prvo su brinule o tome gde šta ostavljaju, a kako je prolazila noć, beli tragovi su ostajali svuda, čak i po njihovim haljinama i preplanulim licima. Ima se može se.
  • Poznata dizajnerka ima novog dečka, a taj dečko nije baš dečko. Čovek sa par kilograma viška, srednjih godina i burne prošlosti rešio je da svoju starost pokloni mlađoj, a kupio je i patike koju bi nosio neko za proslavu male mature. Međutim, kako je dizajnerka neko ko ima burnu prošlost, rešio je da joj pomogne da se smiri. On će joj biti tatica, finansijski savetnik, drug, dečko, a povremeno će je nabaciti svojim bogatim drugarima, čisto da se osveže.
Milica opasnica
foto: Privatna arhiva
  • Poznato je da je estrada uvek najbolje živela. Najbolje na Instagramu, Fejsu i, naravno, novogodišnjim emisijama. Video se tu raskoš, luksuz, užitak, videla se ljubav, porodica, ljubimci i dosta automobila. Znala sam da je dosta toga rentirano, pozajmljeno, prikupljeno. Jasno je da dosta ljudi poslednji dinar daju za nešto što im nije potrebno, samo kako bi se pokazali. Tako je radio i on, pa sada duguje ogromnu svotu novca raznim zelenašima. Poznati pevač burne prošlosti ne planira ni posle svih nedaća da se smiri. I dalje pozajmljuje lovu za kockanje, skupe restorane, brendiranu odeću i naravno neko „vikend čašćavanje“, iako mu je strogo zabranjeno. Pozajmljuje i kupuje poklone, važi za galantnog čoveka, a svoje dugove još uvek nije počeo da vraća.
  • Šuška se da je sin naše poznate pevačice gej i da ona ne može da se pomiri sa tim, pa su odnosi jako zaguljeni. O tome neću sad, tu temu ću obraditi sledeće nedelje!

Neću vam otkriti sve sad, previše je za ovo informacija za jedan dan. Estrada je srpski izraz za šoubiznis, rasprostranjen jedino u Srbiji,a i omiljen u narodu. Pod ovim se uglavnom podrazumevaju narodnjaci. Apsurd, kič i šund, baš kao i njihovi životi. Da li ste prepoznali nekoga?

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso / Milica Stanimrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.