KONAČNO SE DESILO I TO: Tabaković pokazala TAJANSTVENOG SUPRUGA, zove se IVAN i izgleda OVAKO!
Marijana Tabaković, Foto: Printscreen/Prva

opa

KONAČNO SE DESILO I TO: Tabaković pokazala TAJANSTVENOG SUPRUGA, zove se IVAN i izgleda OVAKO!

Iako porodične fotografije retko objavljuje, nije odolela, pa je pratiocima na „Instagramu“ konačno pokazala kako izgleda njena jača polovin

Objavljeno:

Marijana Tabaković je godinama u skladnom braku sa suprugom Ivanom sa kojim ima ćerku Petru i sina Pavla.

Iako porodične fotografije retko objavljuje, voditeljka „Jutra“ na televiziji „Prva“ nije odolela, pa je pratiocima na „Instagramu“ konačno pokazala kako izgleda njena jača polovina.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

- Ne može ti vetar ništa ako priđeš bliže, ako priđeš bliže... P. S. Zna li neko kad prestaje košava - napisala je Marijana uz fotografiju na kojoj je u zagrljaju supruga Ivana.

Suprug Marijane Tabaković ne voli da se eksponira u javnosti, a lepa voditeljka po svemu sudeći poštuje njegovu želju da ostane anoniman.

‒ Ivan i ja smo deset godina zajedno, od toga sedam u braku. Nije javna ličnost, građevinski je inženjer. Ima puno razumevanja za jednu Vodoliju, večito zaljubljenu u pozitivne misli. Nepopravljivi sam sanjar. S optimizmom gledam na život i duboko verujem da moramo da cenimo ono što imamo. I kad mi je najteže, pomislim da uvek može gore ‒ rekla je lepa voditeljka u nedavnom intervjuu za magazin

FOTKU POGLEDAJTE OVDE!

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.