POTPUNI HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU NA PRVOJ: Filip se SRUČIO sa stolice na pod, a voditeljka pravila LAPSUSE!
Foto: Printscreen

HIT video

POTPUNI HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU NA PRVOJ: Filip se SRUČIO sa stolice na pod, a voditeljka pravila LAPSUSE!

Na sve to, stolica na kojoj je sedeo Čukanović je pukla, te je voditelj pao sa nje, što je poslužilo za novu turu smeha

Objavljeno: 09:43h

Kada se radi Jutarnji program mnogo toga može da pođe po zlu, budući da je reč o TV formatu koji se emituje u ranim jutarnjim časovima i to uživo, a na svojoj koži su to ovog jutra najbolje osetili Marijana Tabaković i Filip Čukanović.

Naime, sve je počelo od toga što je voditeljka napravila lapsus kada je umesto PIO Fond izgovorila FIO Pond, što je kako njen tako i Filipov smeh, koji nisu mogli da zaustave.

Marijana Tabaković
foto: Printscreen

Na sve to, stolica na kojoj je sedeo Čukanović je pukla, te je voditelj pao sa nje, što je poslužilo za novu turu smeha.

- Evo šta se sve dešava u programu uživo koji traje pet sati! Nešto vidite, nešto ne ali važno je da se uvek dobro zabavljamo - poručio je Filip, dok je Tabakovićeva dodala:

- Ovo su situacije zbog kojih volim "živ program". Ne zato što se greške dešavaju (naravno), već zato što publika oseti dobru energiju, zbog koje ovakve stvari niko i ne zameri. Hvala vam na velikom broju poruka "podrške", na dobroj energiji koju vi nama šaljete i drago mi je da sam nekom barem malo razvedrila ovaj skoro pa jesenji dan. Budite mi nasmejani, a ja odoh da malo "srknem kafe", kako reče Filip - napisala je voditeljka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.