ČOVEK KOJI ZANIMA CELU NACIJU: Misteriozni ZET Anice Dobre ne prestaje da INTRIGIRA JAVNOST!
Foto: Dragan Kadić

hit

ČOVEK KOJI ZANIMA CELU NACIJU: Misteriozni ZET Anice Dobre ne prestaje da INTRIGIRA JAVNOST!

Cela porodica krije

Objavljeno:

Kao bomba odjeknula je vest da se udala ćerka Anice Dobre, takođe glumica Mina Sovtić. Ona je sudbonosno “da” izgovorila u opštini Stari grad svom dugogodišnjem izabraniku Luki Nikoliću. O njemu se, osim imena i prezimena, skoro ništa ne zna.

- Mina je dete koje je odraslo uz poznate roditelje, majka je uvek bila na udaru medija i javnosti dok je otac poznat u svetu sporta. Kako je i Anica stalno izbegavala medije, intervjue i javna dešavanja to je prenela i na Minu, koja izbegava da priča o svom privatnom životu, kaže izvor za Blic blizak porodici i dodaje:

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube

- Na venčanju u opštini su bili samo mladenci i kumovi. Koliko znam ni roditelji nisu bili, mada oni o tome ćute svakako. Mi smo Mići (ocu Mine Sovtić, a supruge Anice) čestitali kada smo ga videli u kafiću na Dorćolu. On je častio sve u kafani. Kako sam čuo, veliko svadbeno veselje, o kome sanjaju Miodrag i Anica, biće u septembru. Iako su jedva čekali da udaju jedinicu, doista ona je Anici jedino dete jer Mića ima iz prvog braka još jedno, prihvatili su želju ćerke i zeta da se sada samo venčaju.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.