STOJA JE NA NEOBIČAN NAČIN ZAVELA MUŽA: Mnogi ovo smatraju za LUDOST, kako se toga SETILA?!
Stoja, Foto: Damir Dervišagić

AUUUU!

STOJA JE NA NEOBIČAN NAČIN ZAVELA MUŽA: Mnogi ovo smatraju za LUDOST, kako se toga SETILA?!

Ona je uradila nešto veoma ekstremno.

Objavljeno:

Pevačica Stojanka Novaković Stoja priznala je da je jednom prilikom, kada je romansa sa sadašnjim suprugom bila na početku, uradila nešto veoma ekstremno.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

Stoja je poznata po svojoj "hrabrosti", a koliko je jednom postupila smelo u odnosu sa suprugom, sada je ispričala javno.

Naime, dok se još zabavljala sa mužem Igorom Jovanovićem, oni su u jednom momentu raskinuli, a pevačica je dobro promislila koji će potez napraviti kako bi se što pre pomirili.

1 / 2 Foto: Printscreen:instagram/jovanovicigor

- Moj muž i ja smo se na početku veze zakačili, kao, završavamo priču. Ode on čovek, niti me je zvao da pita kako sam, ni šta sam, a ja tek položila za auto. Odem ja sa drugom na piće, vraćamo se, bila sam trezna, ja ne pijem, i razmišljam kako da napravim scenu da on bude džentlmen, a ja jadna u tom trenutku i da se nekako pomirimo - ispričala je Stoja pa otkrila šta je na svoju štetu uradila, samo da se pomiri sa partnerom.

- Novim autom sam tada udarila u zid, bam! Pozovem ga i kažem: 'Upomoć'! E onda je on došao. Ja sam dosta originalna i luda, ja kada nešto hoću, a neću da molim, ja ću uraditi nešto nenormalno da bi došlo do toga da se vidimo, a kada smo oči u oči, lako je to - ispričala je pevačica za Grand Online.

Bonus video:

00:13

STOJA NE LIČI NA SEBE, SVI SE PITAJU ŠTA JOJ SE DESILO! Koleginica je snimila u skroz opuštenom izdanju!

(Espreso/Grand online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.