"IZGRADI NEŠTO OD SEBE, PA PRIČAJ!" Oglasio se NAŠ PEVAČ nakon velikog SKANDALA u Zvezdama Granda!
Stefan, Foto: Printscreen Instagram/bludni.__sin

AU!

"IZGRADI NEŠTO OD SEBE, PA PRIČAJ!" Oglasio se NAŠ PEVAČ nakon velikog SKANDALA u Zvezdama Granda!

On je imao slične situacije?

Objavljeno:

Stefan Babić se takmičio u "Zvezdama Granda" kao i Anastasija Ićurup. I ovaj folk pevač je imao situacije kada mu je žiri upućivao neke oštre komentare.

Mi smo ga pitali kako gleda na ovu situaciju između Ane Bekute i Anastasije Ićurup i kako gleda na potez mlade pevačice da odustane od takmičenja zbog komentara folk zvezde.

– Mislim da je reakcija Ane Bekute bila prenagljena, mislim da je na neki način Ana imala dobru nameru, i nije mislila ništa loše, ali sve je to deo posla kojim se mi bavimo, moraš da pretrpiš i prećutiš mnogo toga, iako misliš drugačije, tu si niko i ništa, i ne pitaš se mnogo, izgradi nešto od sebe, pa pričaj, takva su pravila igre. Jasno je sve, ali mislim da ne postoje neke velike šanse da postaneš zvezda ukoliko odustaneš od takmičenja zbog dva-tri oštrija komentara - rekao je Stefan za Espreso i podsetio i da je i on dobijao neke negativne komentare, koje je morao tada da prihvati.

1 / 5 Foto: RTV PRVA PRINTSCREEN

– Bilo je tu mnogo gorih stvari, počev od Dunje Popović za koju znamo šta se desilo, pa onda i za mene da sam nekakav drvoseča, rmpalija, kako god, to su uvrede lične prirode, ali svako se nosi sa tim kako zna i ume. Sve je to deo posla, bar ja tako gledam iz svog ugla - smatra mladi pevač i otkrio je da neke neprijatnosti koje je on doživeo sa nekim članicama žirija nikada nisu emitovane.

– Bilo je i kraćih svađa koje nisu izašle u javnost. Možda i bolje - smatra bivši učesnik pomenutog muzičkog takmičenja.

– Najvecu podršku i najbolja iskustva nosim iz razgovora sa Acom Lukasom dok je bio deo žirija, iznenadio me je tako normalan i prirodan pristup, čovek je stvarno gospodin, isto bih mogao da kažem i za Sašu Popovića. U principu, uvek sam imao pohvalu na boju glasa, volumen, fizički izgled, dok su mi zamerali to što nisam dovoljno došao pripremljen na snimanje, i što sam birao pesme koje mi "ne leže".

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.