JELENA JE VODILA NA SRPSKOJ TELEVIZIJI LEGENDARNU EMISIJU, A SADA JE IMA NA SAJTOVIMA ZA ODRASLE: Erotski video!
Jelena Žeželj, Foto: instagram/gospodja_selezan

šok

JELENA JE VODILA NA SRPSKOJ TELEVIZIJI LEGENDARNU EMISIJU, A SADA JE IMA NA SAJTOVIMA ZA ODRASLE: Erotski video!

Žeželjeva je 2015. godine napustila Srbiju, a sada se preziva Seležan

Objavljeno: 10:00h

Atraktivnu Jelenu Žeželj šira javnost upoznala je kada je 2007. godine učestvovala u rijaliti šouu “Veliki brat”. Njeno učešće u rijalitiju obeležila je emotivna veza sa Stefanom Zečevićem, koji je poginuo sa još dvoje učesnika rijalitija u saobraćajnoj nesreći.

Nakon izlaska iz rijalitija našla se u centru medijske pažnje kada je u javnost dospeo privatni snimak njenog intimnog odnosa.

1 / 2 Foto: Printscreen

U tom periodu bila je u emotivnoj vezi sa Igorom Kojićem, sadašnjim mužem pevačice Severine Kojić i sinom pevača Dragana Kojića Kebe, koji ju je, navodno, zbog pomenutog skandala i ostavio.

Nekoliko godina kasnije Jelena je rešila da se upusti u televizijske vode. Radila je na TV “Prva”, a jedno vreme je bila i voditeljka emisije “Ekskluziv”.

Žeželjeva je 2015. godine napustila Srbiju, a sada se preziva Seležan.

Srpska lepotica danas živi sa suprugom Nemanjom Seležanom i dvoje dece u Americi, tačnije u San Dijegu. Jelenin muž radi na jednom fakultetu kao profesor i žive veoma luksuznim životom.

1 / 4 Foto: B92 printscreen

Jelena je danas u potpunosti posvećena porodici i nije ništa manje lepa, nego u periodu dok je bila javna ličnost u Srbiji.

Bonus video:

00:00

DA LI SE BAVIŠ PROSTITUCIJOM?! UŽIVO okršaj novinarke i Dušice Grabović: Spomenula i snimak na kome navodno UGOVARA KLIJENTELU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.