MNOGI OSTANU ZATEČENI KAD ČUJU KOLIKO GODINA IMA KRISTINA RADENKOVIĆ: Da li znate koje je GODIŠTE?!
Foto: Printscreen/jutjub/rts

hit

MNOGI OSTANU ZATEČENI KAD ČUJU KOLIKO GODINA IMA KRISTINA RADENKOVIĆ: Da li znate koje je GODIŠTE?!

Izgleda dosta mlađe!

Objavljeno: 11:43h

Popularni kviz "Slagalica" postao je još gledaniji kada se pojavila harizmatična voditeljka Kristina Radenković.

Malo ko zna da je Kristina jako obrazovana. Prvo je upisala Prirodno-matematički fakultet jer joj je, kako je sama govorila, majka postavila uslov da očisti prvu godinu da bi mogla da se oproba i na Akademiji umetnosti. Oba fakulteta je uspešno završila.

Kristina je na RTS-u vodila sledeće emisije: Jutarnji program, „Sedam RTS dana“, „Srbija na vezi“, „Zujalica“, „Šljivik“, „Dečja Evrovizija“, a sada je najviše gledamo u emisiji „Slagalica“.

1 / 6 Foto: Marina Lopačić

Voditeljka Kristina sa suprugom Nikolom ima sina Rogana i ćerku Taru, a ovako je govorila o venčanju:

- Nikad nisam želela venčanje, svako ko me zna može to da potvrdi. Kao što vidite savršeno funkcionišemo bez potpisanog ugovora. A i ne želim da ga potpisujem sa advokatom - napisala je šaljivo voditeljka na pitanje jednog fana, misleći na svog supruga Nikolu koji je po zanimanju advokat.

Podsetimo, akcentovanje reči na RTS-u večita je tema na društvenim mrežama. Šta je pravilno, a šta nije, šta para uši, a šta ne. Odgovor stoji isključivo u Pravopisu srpskog jezika, a voditelji i spikeri Javnog servisa se trude da se jezičkih normi drže, zbog čega su svako malo meta ismevanja.

U poslednjoj epizode kviza Slagalica gledaoci su se ponovo šokirali kad su čuli akcenat genitiva množine reči "daska".

Naime, u igri "Korak po korak" voditeljka Kristina Radenković reč "dasaka" izgovorila je s dugouzlaznim akcentom na drugom slogu.

Podsetimo, nedavno su se društvene mreže usijale nakon što je voditeljka kviza Kristina Radenković ispravila akcenat jednog takmičara nakon što je izgovorio reč "kontinent".

Kristin je rođena 5. decembra 1980. godine i sada im 41 godinu. Mnogi ostanu šokirani kada čuju, budući da voditeljka izgleda dosta mlađe, a jasno je i da vodi računa o svom izgledu na prav način.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.