KO SE PLAŠI IGLE NEK NE ULAZI! Naša pevačica otišla kod PLASTIČARA, pa trpela BOLOVE zbog jedne PROMENE! (FOTO)
Breskvica, Foto: Printscreen Instagram/jolieklinika

au, čoveče!

KO SE PLAŠI IGLE NEK NE ULAZI! Naša pevačica otišla kod PLASTIČARA, pa trpela BOLOVE zbog jedne PROMENE! (FOTO)

Promena za promenom!

Objavljeno:

Breskvica je nakon raskida sa Vojažom promenila boju kose, stil odevanja i postala aktivnija na mrežama, gde često postavlja fotke i klipove u kojima pleše uz strane numere, a postoje i oni koji misle da je navodno povećala usne.

Vojaž, Breskvica
foto: Printscreen

Mišljenja o njenoj promeni su podeljena, te ima onih koji "ne vide razliku", koji joj konstantno upućuju komplimente i govore da izgleda mnogo bolje, ali i onih koji smatraju da je "opuštenija otkako se rešila Vojaža".

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/jolieklinika

Sada se pojavio dokaz da je ipak povećala usne!

Klinika u kojoj je radila ovu korekciju podelila je snimak gde mladoj pevačici povećavaju usne hijaluronom, pa možemo da vidimo da je Anđela Ignjatović trpela bolove kako bi promenila svoj izgled.

Podsetimo, Vojaž je u emisiji Kontra šou govorio o njegovoj i njenoj karijeri nakon raskida i razilaženja u poslovnom smislu.

- Definitivno da se desio taj neki momenat, ljudi su to doživeli kao da se tu sudaraju dva titana i kao neko takmičenje. Nemamo nikakav odnos ne čujemo se otkada smo se rastavili, više mi nije ni žao. Samo mi je glupo, dugo smo bili zajedno kao prijatelji smo, samo mi je žao tog prijateljstva ali nema potrebe da se bilo šta sili. Ona radi super ja radim super.

Vojaž, Ana Bebić
foto: Promo

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.