VOJAŽ NAPRAVIO BEBU? "Jedva čekam da postanem otac"
Vojaž, Foto: Kurir

opa

VOJAŽ NAPRAVIO BEBU? "Jedva čekam da postanem otac"

Ova konstatacija zbunila je njegove fanove

Objavljeno:

Ljubavni status mladog izvođača Mihajla Veruovića Vojaža često je tema javnosti, međutim, on je od raskida sa Anđelom Ignjatović Breskvicom govorio kako nije spreman da uplovi u novu romasu.

Ipak, nedavno je fanovima rekao da je došlo do promene, te da želi da uplovi u ljubavnu romansu, ali da zbog previše obaveza kada je u pitanju muzika, ali i njegovog angažmana na seriji "U klinču" nema vremena za vezu.

Vojaž se jednom prilikom i požalio fanovima da ne uspeva da pronađe srodnu dušu, te da mora da pribegava određenim potezima, kako je rekao tada, primoran je da instalira aplikaciju za upoznavanje.

Takođe, Vojaž je nedavno objavio fotku na kojoj je krvav.

1 / 6 Foto: Promo

Ono što je zanimljivo je da je Mihajlo sada na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj nosi kacigu za motor, a u opisu je napisao nešto što je iznenadilo njegove pratioce i podiglo veliku prašinu na mrežama.

- Jedva čekam da postanem otac je*ote - napisao je on i dodao:

- Ne postoji veći dar u životu.

Ova konstatacija zbunila je njegove fanove, te su se mnogi zapitali i da li se dogodila drastična promena u njegovom ljubavnom životu, te je možda pronašao partnerku sa kojom bi se odlučio na ovaj korak.

1 / 8 Foto: Promo

Bonus video:

01:34

Vojaž o Konstrakti

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.