NAJSTARIJA SESTRA RODIĆ NAPUSTILA ZEMLJU: Sa OVIM muškarcem uživa daleko od Srbije!
Nataša Rodić, Foto: Instagram

ODMOR

NAJSTARIJA SESTRA RODIĆ NAPUSTILA ZEMLJU: Sa OVIM muškarcem uživa daleko od Srbije!

Zna da uživa!

Objavljeno:

Najstarija sestra Rodić, Nataša, koja je nedavno proslavila rođendan, otputovala je na odmor sa dečkom, Matijom Bojovićem.

Njih dvoje su otputovali u Budvu, gde uživaju u dobrom vinu, hrani i prelepom morskom ambijentu. Rodićeva, koja je inače veoma aktivna na društvenim mrežama, objavila je videe na Instagram storiju gde nazdravjla sa Matijom, a u jednom trenutku je pao i poljubac.

Nataša Rodić
foto: Instagram printscreen/miss.rodic

Da najstarija setra Rodića zna da uživa, pokazala je i vedeom iz kade pune.

Podsetimo, Bojović odnedavno se preselio u Srbiju iz rodne Crne Gore. Matija je u Podgorici radio kao šef obezbeđenja. Njegovi roditelji su vrlo uticajni i cenjeni u tom gradu, i majka i otac zaposleni su u jednom ministarstvu.

Nataša Rodić
foto: Instagram printscreen/miss.rodic

Bojović često odlazi u Ameriku, gde ima mnogo prijatelja, a upravo tamo - u Majamiju, upoznao je Natašu preko zajedničkih prijatelja. On je jedno vreme živeo tamo i bavio se običnim poslovima. Njihov susret dogodio se 2017. godine, kad su i otpočeli vezu, ali su je prekidali nekoliko puta. Odnedavno su ponovo zajedno, zbog čega je Matija rešio da se preseli u Beograd i da ovde nastavi život.

Bonus video:

00:10

Nataša i Bojana Rodić u ludom provodu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.