OVAKO SU SESTRE RODIĆ IZGLEDALE PRE SVIH OPERACIJA: Sada su NAJPOŽELJNIJE, a nekada prodavale PILIĆE NA PIJACI!
Sestre Rodić, Foto: Facebook printscreen/Bogdana Rodić

transformacija

OVAKO SU SESTRE RODIĆ IZGLEDALE PRE SVIH OPERACIJA: Sada su NAJPOŽELJNIJE, a nekada prodavale PILIĆE NA PIJACI!

Ono što je mnogima zapalo je oko je velika estetska promena

Objavljeno:

Sestre Rodić iz Titela postale su poznate javnosti nakon što je sin Svetlane Cece Ražnatović uplovio u brak sa jednom od njih.

Od tada ne prestaje da se piše o tri lepotice, a evo kako su Nataša, Bogdana i Bojana izgledale dok su bile anonimne devojke.

Ono što je mnogima zapalo je oko je velika estetska promena. Naime, zahvaljujući plastičnim operacijama, one su svoj izgled približile savršenstvu:

Najpraćenija sestra Rodić je svakako Bogdana Ražnatović (eks-Rodić) koja se u novembru prošle godine udala za Veljka Ražnatovića, a koja je 3. juna rodila sina Željka.

1 / 5 Foto: Facebook

Bogdana ima lep imidž. Dopada se mnogima što na svakom javnom predstavljanju ima meru. Modnim sladokuscima zapao je za oko njen stil, koji je moderan, a i dovoljno drugačiji. Prati se njen stil od februara 2018, kada je počelo da se govori o njenoj vezi sa Veljkom. Veoma zapažena su bila njena izdanja na venčanju, ali i nakon svadbe iako ona - zasada nije ljubitelj javnog eksponiranja.

Atraktivna Bojana Rodić je diplomirana pravnica. Prilično je vešta u predstavljanju na Instagramu, gde je zaintrigirala mnoge daleko pre nego što ju je šira javnost upoznala.

Nataša je došla do zanimljivog broja pratilaca na Instagramu - 25 hiljada. A i do diplome menadžmenta u medijima. Na Instagramu je do 2013. i na ovoj mreži se može videti njena transformacija od lepe brinete do zavodljive plavuše pa onda i povratak "starom" imidžu.

A evo kako su izgledale pre svih operacija:

Bonus video:

00:13

Ceca Ražnatović uživa sa malim Željkom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.