NATAŠI RODIĆ SE IZDEFORMISALE USNE NAKON KOREKCIJE! (FOTO)
Foto: Instagram

Strašno!

NATAŠI RODIĆ SE IZDEFORMISALE USNE NAKON KOREKCIJE! (FOTO)

Pokajala se odmah!

Objavljeno: 08:28h

Nataša Rodić je jednom prilikom izazvala lavinu komentara kada je otvoreno govorila o estetskim zahvatima na društvenim mrežama.

- Ja lično imam biopolimer, i to nikome ne bih savetovala zato što se vremenom izdeformiše - navela je tad.

Nataša Rodić nekada

Nataša Rodić
foto: Printscreen Instagram/miss.rodic

- U svemu treba biti umeren, ali svakako podržavam ako postoji neki kompleks, a da se može rešiti na taj način. Što da ne?! - poručila je putem Instagrama Nataša, odgovarajući na pitanja pratilaca.

Rodićeva je sad pozirala samouvereno gledajući u kameru, pri čemu su njene usne bile u prvom planu, a njeni pratioci su zaključili da je korekcija usana bila i više nego uspešna.

Pogledajte kako sada izgleda

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/miss.rodic

Podsetimo, interesovanje za sestre Rodić počelo je kada je Bogdana postala prvo devojka, a potom supruga Cecinog sina Veljka Ražnatovića. Svima je bila zanimljiva mlada košarkašica iz Titela zbog atraktivnog izgleda, ali i rada na pijaci kog se nije stidela. Na svadbi Bogdane i Veljka sve oči bile su uprte u mladu, ali i u mladine sestre, Bojanu i Natašu.

Mlađa sestra je ubrzo pronašla sreću pokraj Mirka, sina Goce Božinovske, sa kojim je dobila sina, a starija se nekako držala po strani. Nagađalo se ko je to uspeo da osvoji Natašu, a šuškalo se da je u vezi s Jovanom Pejićem, sinom folkerke Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje.

Međutim,njen izabranik je Matija Bojović, s kojim se upoznala u Majamiju 2017. godine, kada su i otpočeli vezu koju su nekoliko puta prekidali.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.