"JA SAM PRESTAO DA DIŠEM"! Voditeljki Irini Vukotić usred programa uživo SEVNUO ČIPKASTI VEŠ! (FOTO)
Foto: Instagram/irinavukotic

wow

"JA SAM PRESTAO DA DIŠEM"! Voditeljki Irini Vukotić usred programa uživo SEVNUO ČIPKASTI VEŠ! (FOTO)

Nastao tajac u studiju

Objavljeno: 11:12h

Osim što pleni harizmom i profesionalnošću, voditeljka Irina Vukotić od gledalaca često dobija i komplimente na račun fizičkog izgleda.

Društvene mreže su se posebno "usijale" zbog njenog poslednjeg pojavljivanja na televiziji, tik pre nego što je otišla na zasluženi odmor u Pariz, grad u kom "puni baterije" za nove radne pobede.

Naime, Irina je vodila jednu političku emisiju, za koju je odabrala ciklama-roze sako sa dubokim izrezom, zbog čega je u nekoliko navrata crni, čipkasti brushalter koji je nosila ispod "ukrao pogled" mnogima.

"Ja ništa što se dešavalo u emisiji nisam video zbog Irininog dekoltea", "Prava dama je uvek dama i pravi je dokaz da možeš spojiti eleganciju, provokaciju i primerenost u isto vreme", "Svaki put kad se raširio sako ja sam prestao da dišem", nizali su se komentari na Tviteru bez konca i kraja.

Sa druge strane, ovo nije jedini stajling Vukotićeve koji je pokrenuo slične komentare.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/irinavukoticc

Podsetimo, voditeljka iz prethodnog braka ima ćerku Iskru, koju je dobila u braku sa nekada velikom rijaliti zvezdom Savom Radovićem.

Sava je bio veliki šarmer te 2006. i osvajao devojke, dok je Irina vodila "Veliki brat" u kom se on takmičio.

Nakon što je izašao iz rijalitija, Irina ga je intervjuisala i tada se moglo videti da su između njih proradile varnice, ali voditeljka se trudila da ne pokazuje emocije.

Ipak, iza kamere, te 2007. godine desilo se nešto drugačije. NJih dvoje su ubrzo nakon završetka rijalitija započeli vezu, a iste godine su se i venčali.

Iz Savine i Irinine veze se rodila i devojčica Iskra, ali idiličan porodični život ubrzo se raspao. Bračni par se razveo samo dve godine kasnije, a Irina je pet godina nakon veze vratila devojačko prezime Vukotić.

Dok je Irina danas posvećena karijeri i uživa u novoj ljubavi, Sava živi u Nemačkoj gde drži firmu koja se bavi promocijama.

Danas ima dvoje dece sa partnerkom Željkom, sa kojima uživa, a njihove dogodovštine rado objavljuje na društvenim mreža.

Bonus video:

00:15

VODITELJKA U JUTARNJEM SVA U ČIPKANOM: Muškarci se znoje zbog njenih atributa, grudi u prvom planu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.