DA LI ZNATE KOLIKO GODINA IMA TANJA SAVIĆ?! Mnogi se ŽESTOKO IZNENADE kad čuju!
Tanja, Foto: Damir Dervišagić

hit

DA LI ZNATE KOLIKO GODINA IMA TANJA SAVIĆ?! Mnogi se ŽESTOKO IZNENADE kad čuju!

Praktično niko nije uzimao u obzir njene godine, obzirom da izgleda besprekorno.

Objavljeno: 22:49h

Javnosti je postala poznata 2004. godine kada je učestvovala u prvoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

1 / 7 Foto: Dragan Kadić

U hali Pionir u Beogradu je osvojila treće mesto i mogućnost da snimi album što je bila odskočna daska za njenu karijeru koja je krenula uzlaznom putanjom. Zbog obaveza je napustila bend i dalje je nastavila sama.

Tanja ima dva sina koje je dobila u Braku sa Dušanom, a nakon burnog razvoda i borbe oko starateljstva pevačica je konačno došla sebi i počela sa dobrim pesmma i nastupima.

Ona izgleda zaista odlično, nije imala neke velike korekcije i promene, a za nju često kažu da je jedna od najlepših na estradi.

1 / 7 Foto: Printscreen/Pink

Tanja Savić je srpska pevačica rođena 20. marta 1985. godine u Radincu, naselju koje pripada gradu Smederevu. To znači da Tanja sada ima 37 godina!

Podsetimo, za popularnu pevačicu Tanju Savić kažu da je "kraljica lapsusa".

Poznate ličnosti često kažu nešto nepromišljeno, nenamerno naprave lapsus, ali i pogreše iz neznanja, međutim kada to ode u etar nema povratka.

Tanja je gostujući u jednoj emsiiji imala lapsus, a kada je shvatila šta je rekla brže-bolje se ispravila i nasmejala sama sebi.

- U Americi, gde god da sam, po Evropi, uopšte kod nas na Balkanu, zadovoljna sam jako kako me publika prihvaća... ptihvata (smeh)... - rekla je Tanja u emsiji.

1 / 6 Foto: PRINTSCREEN/AMI DŽI ŠOU

Kako je poznato da glavni lik serije "Bela lađa", Srećko Šojić, priča baš kao sada Tanja, mnogi su se našalili da je upravo on "progovorio iz nje.

"Srećko Šojić progovara iz Tanje Savić", "Žena se lepo ispravila, svi greše", "Kraljica lapsusa, definitivno", "Bitno da se ispravila", "Uh, jakog lapsusa", "Ništa strašno", "Plačem od smeha", "Tanja ne bi, ali jezik brži", neki su od komentara.

Inače, Tnajin lapsus, kada je htela da kaže da je imala incident sa šiškama, ali je izgovorila incest, i dan danas šokira mnoge i izaziva smeh.- Imala sam incest sa šiškama - rekla je svojevremeno Tanja.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.