IRINA VUKOTIĆ PATOSIRALA PROVOKACIJOM U JUTARNJEM: Ne treba vam RAZBUĐIVANJE, dovoljan je pogled na NOGE I ŠTIKLE!
Foto: Instagram

HOT!

IRINA VUKOTIĆ PATOSIRALA PROVOKACIJOM U JUTARNJEM: Ne treba vam RAZBUĐIVANJE, dovoljan je pogled na NOGE I ŠTIKLE!

Muškarci se zakucali za male ekrane!

Objavljeno:

Osim što pobira pohvale na račun profesionalnosti sa kojom pristupa poslu, Irina Vukotić redovno dobija komplimente i zbog harizme kojom pleni.

Kada se na sve to doda lepota i vitka figura, otuda i ne čudi što je voditeljkin Instagram nalog bukvalno zatrpan laskavim komentarima, a izdanje u kom se pojavila tokom vođenja "Jutarnjeg programa" ispraćeno je uz punu pažnju.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/irinavukoticc

Sa druge strane, nedavno se u "Novom jutru" desila situacija zbog koje je prekinut program uživo, pri čemu je Irina skočila sa stolice i poručila gostu da joj ne prilazi.

Naime, Irina je u goste pozvala čoveka koji se pojavio u studiju sa živom zmijom oko vrata, a premda je obećala da će je i ona držati u rukama, Vukotićeva nije mogla da pronađe smelosti u sebi da to učini kada ju je ugledala.

Gost je prvobitno predložio voditeljki da on drži zmiju za glavu kako bi je ona pomazila po repu, što je Irina jedva učinila, nakon čega se gost uputio prema njoj u želji da je nagovori da uzme zmiju u ruke ili je stavi oko vrata.

Irina Vukotić
foto: Printscreen/Pink

- Ne prilazi mi, bre! - viknula je Vukotićeva, nakon čega je prekinut program, a na ekranu se pokazao časovnik.

Ipak, i pored toga što gledaoci više nisu bili u prilici da gledaju ono što se odvijalo u studiju mogli su da čuju voditeljku kako se smeje, zbog čega se da zaključiti da se nije naljutila.

Njen stajlin svakodnevno privlači pažnju nacije.

Irina se ovog jutra opredelila za plavi sako i karirani minić u kombinaciji sa visokim potpeticama, a reakcije nisu prestajale da pristižu.

"Ja sam se odmah razbudio", "Najlepša voditeljka, a vala i najzgodnija", "Obožavam da te gledam", "Prava dama", nizali su se komentari bez konca i kraja.

1 / 2 Foto: instagram/irinavukoticc

Bonus video:

00:15

VODITELJKA U JUTARNJEM SVA U ČIPKANOM: Muškarci se znoje zbog njenih atributa, grudi u prvom planu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.