DA LI BISTE JE PREPOZNALI?! Pevačica je rodila našu veliku zvezdu, udavala se dva puta! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube/Nataša Ilić

uspešna

DA LI BISTE JE PREPOZNALI?! Pevačica je rodila našu veliku zvezdu, udavala se dva puta! (FOTO)

Dosta se promenila

Objavljeno:

Ona je naša pevačica folk i romske muzike, te majka poznate srpske pop pevačice koju svi dobro znate. Rođena je 12. septembra 1963. godine u Kragujevcu.

One su prepevale pesmu Suncokreta "Moje bube" i pojavile se zajedno u emisiji voditeljke Nataše Ilić davne 1998. godine.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube/Nataša Ilić

Reč je o Mariji Šerifović i njenoj mami Verici.

Marija je tada imala samo 14 godina i ovo je ujedno bio njen prvi televizijski nastup. Danas je Mara jedan od najboljih ženskih vokala u Srbiji.

Podsetimo, Verica se od Rajka razvela 2003. godine, a samo godinu dana kasnije uplovila je ponovo u bračne vode i to sa poznatim muzičarem Mićom Nikolićem.

Verica Šerifović, marija šerifović
foto: Print Screen Youtube/Nataša Ilić

U tome periodu Mića je bio vlasnik izdavačke kuće "Mega Sound", čiji su članovi, pored Verice, bili i mnogi poznati pevači, kao što je pokojni Šaban Šaulić. U toj izdavačkoj kući je pevačku karijeru počela i Dajana Paunović, pre više od deceniju.

- Godinu nakon što je razveden moj prvi brak, 2004, venčala sam se sa Mićom. Slavili smo u restoranu Jezero do devet sati ujutro. Tada sam imala venčanicu i bila je prisutna cela estrada. Bilo je to slavlje za pamćenje. Marija i ja smo se pre toga preselile iz Kragujevca u Beograd, ona je tada bila na početku karijere. Nije joj smetalo što sam se ponovo udala. Naprotiv. I sada mi kaže da bi volela da se po treći put udam samo da mi ona nije u mislima 24 sata dnevno. Brak sa Mićom je trajao tri godine, razišli smo se sporazumno i ostali u prijateljskim odnosima. Sada mislim da je brak glupost koja sve pokvari. Mariju aposlutno podržavam u svim njenim izborima i uz nju sam stalno. Često smo zajedno na njenim koncertima. Bila sam uz nju i u Helsinkiju maja 2007. kada je pobedila na Evrosongu. Pred nastup sam je naterala da se pomoli pred upaljenom svećom i popije malo svete vodice koju sam donela iz manastira Svetog Vasilija Ostroškog - otkrila je Verica nedavno za Blic.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/pink

Verica nikada nije krila da je njenim izborom zadovoljna i njena ćerka Marija, koja je sa Mićom imala odličan odnos, pun poštovanja i razumevanja, odnosno, da ga je gledala kao drugog oca.

Verica Šerifović odavno je odlučila da joj pevanje više ne bude primarna profesija, pa je nastupe proredila, a nove pesme nije snimala skoro deceniju. Ali to ne znači da sad ima višak vremena. Ona već četiri godine ima poslastičarnicu u Kragujevcu, odakle su Šerifovići rodom, i verovali ili ne, u njoj i sama radi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.