OVA IZJAVA MARIJE OTKRILA JE SVE: "Volim muškarce i jednog dana ću sigurno imati porodicu!"
Marija Šerifović, Foto: Printscreen

isplivalo

OVA IZJAVA MARIJE OTKRILA JE SVE: "Volim muškarce i jednog dana ću sigurno imati porodicu!"

O njoj se malo toga zna.

Objavljeno:

Devojka Marije Šerifović, ko je i čime se bavi tema je o kojoj se vrlo malo zna

Nakon što je naša jedina pobednica na Eurosongu izašla u javnost sa pričom da je gej, niko više nije postavljao pitanje ko je dečko, već ko je devojka Marije Šerifović.

Naravno na tu temu, otkako je izašla iz “mraka” pop diva i vlasnica brojnih hitova nikada nije želela da govori tvrdeći da je njen emotivni život njena stvar.

1 / 9 Foto: © ATA Images

S obzirom na to da još nijednu Marijinu devojku nismo upoznali, kao i da smo nedavno došli do podatka, tačnije njene šokantne izjave po kojoj tvrdi da i dalje voli suprotni pol zapitali smo se da li je odluka da u javnosti kaže da je gej istinita stvar ili pak samo nekakav Marijin paravan i bezbedan način da svoje mentalno zdravlje sačuva od glupih pitanja poput zašto ne nosi hajinice i ne šminka se.

Kako bismo ove nedoumice opravdali podsećamo na jedan Šerifovićkin intervju u kom je istakla da će jednoga dana zasigurno biti sa muškarcem i sa njim imati porodicu, te da joj je to san.

- Volim muškarce i jednog dana ću sigurno imati porodicu i decu. A sa ženama tek ponekad flertujem i to baš kada sam dobro raspoložena i kada to može da doprinese dobrom provodu. Flert je najbezazlenije što može da se dogodi u odnosu između dve osobe kog god one pola bile. Iako možda tako ne izgleda, ja sam vesele prirode i veoma opuštena osoba. Prezirem kvalifikovanje ljudi po nacionalnosti, seksualnom opredeljenju, boji kože - izjavila je ona tada.

Bonus video:

00:43

Marija Šerifović otkrila da je Anastasija koju su vređali u Zvezdama Granda napustila takmičenje

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.