"IZVINI ŠTO SAM TI ZA OCA IZABRALA NAJGOREG ČOVEKA NA PLANETI": Milica Dabović NIKAD iskrenija!
Milica Dabović, Foto: Instagram

tužno

"IZVINI ŠTO SAM TI ZA OCA IZABRALA NAJGOREG ČOVEKA NA PLANETI": Milica Dabović NIKAD iskrenija!

Košarkašica strahuje

Objavljeno:

Milica Dabović nas je ovih dana podsetila zašto je tokom aktivne igračke karijere važila za jednu od naših najboljih košarkašica.

Iako je u februaru napunila četrdeset godina, pokazala je da je u zavidnoj sportskoj formi i da joj borbeni duh ne nedostaje.

Milica Dabović
foto: Instagram printscreen

Posle kikskeva sa muškarcima, odlučila je da ubuduće za nju postoji samo jedan kome će skidati zvezde s neba, sin Stefan, koga odgaja kao samohrana majka.

"Često pomislim na izreku “da su mi one godine, a ova pamet”. Sve bih promenila, od početka do kraja. Ne bih menjala jedino sina, ali njegovog oca svakako bih. Zaradila sam velike pare i ne stidim se to da kažem. Radila sam i stekla stan, kola i garderobu. Ništa mi nije palo s neba. Ali, i to je imalo svoju cenu. U noćni klub nisam otišla 15 godina. U kafanu sam ušla nekoliko puta, ali samo kad bi me sestra Ana povela. Nikada nisam pila, ni pušila. Kafu nisam okusila. To niko neće da pomene, ali će se zato svi baviti mojim tetovažama i nazivati me starletom samo zato što nemam problem da objavim sliku u kupaćem kostimu."

1 / 10 Foto: Tviter printscreen/MILICADABOVIC13

"Ubija me pomisao da ću jednog dana morati da mu kažem: “Stefane, oprosti što sam ti za oca izabrala najgoreg čoveka na planeti“. Kad sam bila u situaciji da prebrojavam svaki dinar kako bih kupila pelene i hleb, on je ukrao detetova kolica i prodao ih. Uvek sam se trudila da budem dobar čovek. Poštena sam, vredna, hoću da pomognem. Mogu da prođem ulicom uzdignute glave a da niko ne upre prstom u mene. Sačuvala sam obraz i to mi je najvažnije - izjavila je ona za Hello magazin.

Bonus video:

02:39

Milica Dabović: Volela bih da se penzionišem sa sestrom

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.