"DOSTA SAM ĆUTALA, VREME JE DA PROGOVORIM!" Milicu Dabović je dečko TUKAO, a sada će otkriti i OVE TAJNE u KNJIZI
Milica, Foto: Instagram

AUUUU!

"DOSTA SAM ĆUTALA, VREME JE DA PROGOVORIM!" Milicu Dabović je dečko TUKAO, a sada će otkriti i OVE TAJNE u KNJIZI

Spremna je!

Objavljeno:

Košarkašica i majka Milica Dabović je jedna od zastupljenijih javnih ličnosti. U medijima oduvek je bila kao vrhunska sportistkinja, koja je osvajala velike turnire u košarki, a ono što je sve šokiralo jeste kada se pojavila pred medije i priznala da je bivši dečko pretukao krvnički, zbog čega je morala da reaguje i policija, kao i sud.

Milica se danas izdigla iznad svega ružnog što ju je zadesilo i nastavila da se bori za sebe i svog sina. Bivša košarkašica sada ima svoj brend i malu proizdvodnju koja joj pomaže da izdržava svoju porodicu.

1 / 6 Foto: Tviter printscreen/MILICADABOVIC13

- Ono što mi se izdešavalo je mala maca naspram ono što čuvam u sebi. Ima dosta toga i sve se nešto suzdržavam da o tome govorim. Kada budem ispričala šta mi se dešavalo u reprezentaciji ljudima će biti sve jasno. Ja stalo pričam o toj reprezentaciji, jer me to najviše boli i tišti. Ja sam dosta ćutala, ali vreme je da progovorim - rekla je Milica.

- Ja sam osoba koja ne živi u lažima, hoću da kažem onako kako jeste, ali sve bukvalno sve od početka do kraja ću otkriti u svojoj knjizi koja će napraviti veliki bum - zaključuje Milica.

Podsetimo, košarkašica je često na meti napada jer na društvenim mrežama objavljuje svoje provokativne fotografije. Dok jedni zastupaju tezu da u tome nema ničeg lošeg, drugi su je javno osuđivali.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.