OVO SU RODITELJI DANIJELE DIMITROVSKE: Nisu ćutali o Ognjenu Amidžiću, niko ne može da im promeni mišljenje i stav!
Foto: Damir Dervišagić

evo kako izgledaju

OVO SU RODITELJI DANIJELE DIMITROVSKE: Nisu ćutali o Ognjenu Amidžiću, niko ne može da im promeni mišljenje i stav!

Danijela i Ognjen u međuvremenu dobili su sina Matiju, koji je ponosnom deki i baki ukrao srce te ga redovno obilaze u Beogradu.

Objavljeno:

Klišee po kojima otac i majka obavezno ne vole ćerkinog izabranika, tast i tašta Ognjena Amidžića srušili su već pri prvom upoznavanju šarmantnog voditelja. Kada im se pre nešto više od decenije prvi put Ognjen pojavio na kućnom pragu Vladimir i Biki Dimitrovski priihvatili su ga kao svoje dete i ćerki, manekenki Danijeli Dimitrovskoj odmah dali blagoslov da s njim stupi u brak.

Danijela Dimitrovska, Ognjen Amidžić
foto: Damir Dervišagić

Danijela i Ognjen u međuvremenu dobili su sina Matiju, koji je ponosnom deki i baki ukrao srce te ga redovno obilaze u Beogradu, donose mu poklone, a Amidžić ih vrlo lepo uvek dočeka i ugosti u svom domu.

Tast i tašta Ognjena Amidžića mlađi su, vrlo energični ljudi čija harizma se voditelju izuzetno dopada, kao i smisao za humor. Stariji su od njega svega devet godina, te generacijski jaz gotovo i da ne postoji, stoga ne čudi što svako svoje slobodno vreme on voli da provodi sa njima. U februaru su zajedno bili na skijanju na Kopaoniku, a nedavno su na okupu obeležili Bikičin 55.rođendan.

1 / 3 Foto: Instagram

Bonus video:

08:57

NOVI DETALJI! Advokat Branislava Lečića otkrio šta se nalazi na audio snimku koji Danijela Štajnfeld HOĆE DA OBJAVI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.