Milena Radulović o susretu sa Branislavom Lečićem: Jedina istina je da smo se sreli
Milena Radulović, Foto: Printscreen

demantovala pisanja

Milena Radulović o susretu sa Branislavom Lečićem: Jedina istina je da smo se sreli

- Ja vas ljubazno i iskreno molim da mi date prostora da se spremim za period suđenja koncentrisano i na miru - obratila se Radulović javnosti

Objavljeno:

- Gospodin Lečić i ja smo se sreli u pozorištu i to je jedino tačno u navodima pojedinih medija. Takva vrsta senzacionalizma bez osnove ugrožava ozbiljne sudske procese koji su u toku i odmaže žrtvama u oporavku od strašnih trauma - rekla je Milena Radulović za "Blic" povodom navoda da se izvinila Branislavu Lečiću u bifeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta, kako su preneli pojedini beogradski mediji.

- Ja vas ljubazno i iskreno molim da mi date prostora da se spremim za period suđenja koncentrisano i na miru - obratila se Radulović javnosti.

Glumica Milena Radulović i još 6 devojaka terete samozvanog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje. Postupak za taj slučaj je pred sudom, a nedavno je održano pripremno ročište.

Pravni zastupnici Miroslava Aleksića predložili su 56 svedoka, a među dokazima su i fotografije, kao i isečak sa vikipedije internet enciklopedije koju mogu da uređuju bukvalno svi korisnici interneta.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.