KADA JE NAŠ GLUMAC PREMINUO NJEGOVA BIVŠA ŽENA JE ZANEMELA: Malo ko zna da je ona POZNATA VODITELJKA, svi je ZNATE!
Marko, Foto: Printskrin: K1 Televizija

TUGA

KADA JE NAŠ GLUMAC PREMINUO NJEGOVA BIVŠA ŽENA JE ZANEMELA: Malo ko zna da je ona POZNATA VODITELJKA, svi je ZNATE!

Bili su u braku 4 godine

Objavljeno:

Marko Živić preminuo je 14.10.2021. godine u 50. godini, nakon što je pre toga hospitalizovan kada je otkriveno da ima korona virus.

1 / 5 Foto: DRAGAN KADIĆ

Glumac je 2008. godine operisan nakon što je otkriveno da ima maligni kancer jednjaka i želuca, a u tim momentima podrška mu je, između ostalog, bila i bivša supruga - voditeljka Nataša Pavlović.

Nataša Pavlović, voditeljka emisije "Praktična žena", i glumac Marko Živić bili su u braku četiri godine, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

Nataša je Marku bila i velika podrška tokom borbe sa bolešću i teške operacije na jednjaku i želucu. Iako nikada nisu želeli da govore o razlozima koji su doveli do kraha braka, nekadašnji supružnici u nekoliko navrata isticali su da su i nakon razvoda ostali veliki prijatelji.

Marko Živić
foto: Print Screen Youtube

Kada je on preminuo njegova biša žena je prosto zanemela. Ona je to čula od novinara koji su je zvali za izjavu.

Ona se oprostila potresnim rečima prošle godine od njega.

Na svom Instagram profilu oglasila njegova bivša supruga, Nataša Pavlović, dirljivom porukom, te postavila i Markove privatne fotografije.

- Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od same umetnosti. Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu.

1 / 5 Foto: Instagram

- Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. Smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bibi - napisala je Nataša Pavlović, bivša supruga Marka Živića.

Bonus video:

04:35

SAHRANJEN MARKO ŽIVIĆ: Najbliži se oprostili uz suze, posle Bjelinog potresnog govora glumca ispratili uz pesmu JELENI UMIRU SAMI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.