DRŽAĆETE SE ZA STOMAK ZBOG VICA O SRPSKOJ MAJCI: Njoj neće biti svejedno, prepričavaće se svaki dan!
Foto: Damir Dervišagić

hit

DRŽAĆETE SE ZA STOMAK ZBOG VICA O SRPSKOJ MAJCI: Njoj neće biti svejedno, prepričavaće se svaki dan!

Ništa manje duhovit nije bio ni njegov gost Nenad Čanak, koji mu je u emisiji rekao.

Objavljeno:

Iako u poslednje vreme nije poželjno isticati dobre nacionalne osobine, evidentno je da Srbija ima humora za izvoz jer se na temu gotovo svakog događaja na javnoj sceni odmah smisli bezbroj viceva, od kojih su najnoviji hit oni o Ceci Ražnatović.

Pošto je Svetlana Ražnatović postigla pogodbu sa tužilaštvom, te joj je određen osmomesečni kućni pritvor, neki su se radovali, a neki negodovali.

1 / 5 Foto: Ata images

- Šta kaže Ceca kad se javi na mobilni - pitao je Nenad Okanović u kvizu "Ja volim Srbiju", i odmah dao odgovor: "Zovi me na fiksni".

Njeni fanovi su, naravno bili uvređeni, što je odmah prouzrokovalo reakcije onih koji to nisu, pa se gotovo momentalno, upravo u komentarima na našem sajtu, pojavio novi vic:

Ceca: Nenade, idem da te tužim za uvredu časti!

Nenad: Gde ćeš ti da ideš???

A odmah potom i sledeći: Kako se zove Cecin lekar? Pa doktor Haus.

Žrtva viceva morao je kad tad postati i Ivan Ivanović, koji neprekidno zbija šale na račun domaćih javnih ličnosti i političkih figura, pa je već posle prve "Večeri sa Ivanom Ivanovićem" pazario šalu: Šta radi Ivan Ivanović kad ne može da zaspi? Šeta se ispod kreveta.

Ništa manje duhovit nije bio ni njegov gost Nenad Čanak, koji mu je u emisiji rekao:

- Ja sam u prednosti u odnosu na tebe. Ja imam kraću nogu, a tebi su kraće obe!

Naravno, javnost je podeljena i oko najnovijih viceva o aktuelnom superstaru Ratku Mladiću, koji je danas na svim naslovnim stranama. Čim je uhapšen, krenuo je cirkularni SMS: "Ko je današnji pobednik Survivora? Pa Goran Hadžić! Jedino je on još na slobodi".

Tu je, naravno, odmah upleten i engleski Adriane Čortan, pa je zatraženo da ona u vestima na TV Avala pročita da je uhapšen Warwho Youngman.

I što bi rekao Milorad Mandić Manda braneći Okanovićev "ispad" od Cecinih fanova, šala je najbolji odgovor na teške situacije.

Ceca Ražnatović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

00:15

Anastasija Ražnatović lomila tanjire u Berlinu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.