AUUU, CECA OTKRILA ZBOG ČEGA JE ANASTASIJI BILO LOŠE PRED NASTUP: "Kritikovala sam je ..."
Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

ŠOK

AUUU, CECA OTKRILA ZBOG ČEGA JE ANASTASIJI BILO LOŠE PRED NASTUP: "Kritikovala sam je ..."

Sada je sve jasno i sve je otrkiveno

Objavljeno:

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović prisetila se dodele “Oskara popularnosti”, ali se i osvrnula na slučaj Andreane Čekić, koju je producent Saša Lazić tužio zbog pesme “Cipele”, a otkrila je i kako se oseća Anastasija, kojoj je naglo pozlilo pred poslednji nastup.

Naime, tokom vikenda u popodnevnim satima mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović je stigla u pratnji svoje osmočlane ekipe i sve je obećavalo da će veče biti sjajno, kao pre desetak dana u Parizu kada je održan prvi Anastasijin nastup.

1 / 7 Foto: Printscreen

– Meni je mnogo gore kad izvođaču date pesmu, pa zbog nekih možda međuljudskih neslaganja zabranite izvođaču, koji je doneo tu pesmu, prezentovao je publici, zbog njega je publika zavolela tu pesmu i onda sad autor ima pravo da zabrani tom pevaču da izvodi tu pesmu. To mi je potpuno bezveze. - kaže pa dodaje:

Imate slučajeve, na primer, šta se desilo Andreani Čekić. Tu su neki Jutjub problemi, ali generalno, mislim da pevač daje pečat pesmi, prezentuje je, daje joj dušu i nameće je publici – rekla je ona za Blic, te otkrila kako se oseća njena ćerka Anastaija kojoj je pozlilo pred poslednji nastup u Esenu u Nemačkoj, zbog čega je bila prinuđena da izostane sa istog.

1 / 6 Foto: Milica Stanimirović

– Pa dobro je. Njoj je pozlilo, ona ne jede. Već sam je kritikovala, al to je problem mladih žena. Mnogo trenira, radi sa plesačima i zaboravila je da jede, pao joj je pritisak i to se dešava -dodala je Ceca.

Bonus video:

00:21

Ceca Ražnatović snimala ljude u avionu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.