POZNATO STANJE SUPRUGE MARKA BULATA: Pevač otvoreno o BORBI za ZRAVLJE!
Marko i Marija, Foto: Printscreen/Instagram

jaka je!

POZNATO STANJE SUPRUGE MARKA BULATA: Pevač otvoreno o BORBI za ZRAVLJE!

Vera i nada ih nisu napustili

Objavljeno:

Marko Bulat govorio je o svojoj dugodišnjoj karijeri koju je gradio bez skandala, a dotakao se i lošeg zdravstevnog stanja i borbe koju mesecima vodi njegova supruga Maja.

Kako godinama slovi pevača kog vole sve generacije, nekako mu je posebno drago što se jači pol pronalazi u njegovim hitovima.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

- I kad sam gradio karijeru, to sam činio na muškoj publici, a ne kao na primer Saša Kovačević kom je ženska publika najbrojnija. I na nastupima mi je draže da dobijem apaluz od muškaraca, jer ja njih ne mogu da šarmiram. Nekako mislim da su muškarci iskreniji kada je reč o odnosu prema muzici - iskren je Marko koji od početka karijere pridaje velikom značaju fizičku aktivnost i izgled. Ali kad se osvrne na današnju generaciju pevača, smatra da pojedini preteruju u bildovanju.

Vera i nada nisu ga napustile ni u najtežim trenucima i to mu upravo daje snagu da istraje u borbi koju zbog anemije i problema sa kičmom vodi njegova supruga Marija Bulat.

Marija Bulat
foto: Instagram

- Mnogo je entuzijazma, ali borba je i dalje, ništa tu nije bolje zdravstveno. Možemo samo energetski da je pomerimo, jer i energija mnogo znači. Kad je neko bolestan najvažnija je ta pozitivna energija, ona takođe leči - istakao je Marko za "Grand Online".

Podsetimo, Marko je nedavno ekskluzivno za Espreso govorio o bolesti supruge.

- Teško je Marija, jer ima tu hroničnu anemiju, veliki gubitak kilaže, pa prima terapije. Ima sve kontraindikacije, sve što su rekli da može da se desi, desilo se i zato joj je toliko teško. Krvna slika joj je loša, ali borimo se da je popravi. Jednostavno, nećemo da odustanemo. Deca su baš mala da bi išta osetila, a i Marija se trudi da oni to ne osete. Mama je tu, leži, ali i smogne snage da im se posveti- otkrio je Marko.

Bonus video:

03:29

Marko Bulat o bolesti supruge Marije: Snaga je u Bogu! Progovorio i o estradi

(Espreso/Grand online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.