SUPRUGA MARKA BULATA KONAČNO PROGOVORILA O HAPŠENJU I AFERI "SALON"!
Marko i Marija, Foto: Damir Dervišagić

iskreno

SUPRUGA MARKA BULATA KONAČNO PROGOVORILA O HAPŠENJU I AFERI "SALON"!

Ljuta je zbog jedne stvari!

Objavljeno: 21:54h

Bulatova supruga je početkom prošle godine navodno uhapšena u kozmetičkom salonu zbog veće količine narkotika koje su prilikom pretresa pronađene u njenom lokalu.

1 / 9 Foto: Instagram

O tom slučaju,Marija je sada prvi put pričala.

- Mislim da sam jedina osoba posle ove manekenke koja je vozila 190 na sat, čije se puno ime i prezime pojavilo u medijima zbog nekog prekšraja. Za najveće kriminalce i pedofile izlaze inicijali, ali prosto samo ću reći da to nije istina. To će imati svoj neki sudski epilog kao što je to bilo prošli put - rekla je za Telegraf i dodala:

Marko Bulat, Marija Bulat
foto: Dragan Kadić

- Žao mi je što se to pisalo i iznosilo tako u medije, ja sam neko ko je završio dva fakulteta, nko ko je rodio troje dece i jednostavno to niko nikad nije spomenuo i gledao me tako. Svako želi da vidi ono što želi da vidi - kaže Marija.

Podsetimo, "kralj splavova", Marko Bulat, govorio je bez zadrške ekskluzivno za Espreso portal o mnogim aktuelnostima koje su mu obeležile život u poslednjih par meseci.

Budući da se u proteklim danima pisalo o lošem zdravstvenom stanju njegove supruge Marije, Marko je za naš portal otkrio o čemu je reč zapravo.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

„Teško je Marija, jer ima tu hroničnu anemiju, veliki gubitak kilaže, pa prima terapije. Ima sve kontraindikacije, sve što su rekli da može da se desi, desilo se i zato joj je toliko teško. Krvna slika joj je loša, ali borimo se da je popravi. Jednostavno, nećemo da odustanemo. Deca su baš mala da bi išta osetila, a i Marija se trudi da oni to ne osete. Mama je tu, leži, ali i smogne snage da im se posveti“, otkrio je Marko.

Bonus video:

03:29

Marko Bulat o bolesti supruge Marije: Snaga je u Bogu! Progovorio i o estradi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.