JEZIVO UBISTVO NA NASTUPU MARKA BULATA!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

JEZIVO UBISTVO NA NASTUPU MARKA BULATA!

Neće niko da pita “e gde si ti”

Objavljeno: 14:21h

Pevač Marko Bulat se proslavio devedesetih godina, kada je bio jedan od najpopularnijih pevača po splavovima.

– Snimao sam albume, ali nisam imao gostovanja, nisam ni razmišljao o tome. Bile su to lude godine. Bilo je napetih situacija. Naravno, imao sam strah, ali doza straha koja ne prelazi nivo dostojanstva. Ubistvo je bilo, jedno ubistvo za Novu godinu, a drugo Bojana Banovića. Sedeo sam, nemaš šta da reaguješ u tom trenutku – ispričao je Bulat pre izvesnog vremena, koji kaže da je uspeo da ne zakorači u kriminal tih godina.

1 / 6 Foto: Kurir TV printscreen

– Poenta je samo šta želiš. Ako želiš da igraš tu igru, ti upadaš u tu igru. Ti ljudi imaju više tezgi od mene. Popularniji su od mene, al ja mogu da se ne javljam na telefon, da ga ugasim, neće niko da pita “e gde si ti”, jer je uložio u moj album ne znam ni ja koliko hiljada evra. Karijeru mogu da završim kad ja hoću, da izdam pesmu kad ja hoću i da snimim pesmu koju ja hoću, kaže Marko koji je promovisao novi singl “Amerika” i dodao:

– Jedina greška koju sam u karijeri napravio je što nisam pravio više koncerata. Moje opravdanje je jer sam 18 godina radio 4 dana nedeljno. Ja ne mogu da pevam kao Bajaga u 100 života onako duboko. Ja imam to svoje nešto, ime i prezime i čak neki stil koji sam izgradio. Drugi imaju kompleks od Šabana, ja ne, da otpevam nešto na drugi način. Pevam ja, mojim glasom i ćao. Imaš one kojima je on uzor, pa kući skidaju taj triler i ton – priča Marko.

Marko Bulat
foto: Sonja Spasić

Bonus video:

03:29

Marko Bulat o bolesti supruge Marije: Snaga je u Bogu! Progovorio i o estradi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.