2008. GODINU JE OBELEŽILA VELIKA TRAGEDIJA: Naš GLUMAC je TRAGIČNO PREMINUO i svom SINU nije ispunio ŽELJU!
Milenko Zablaćanski, Foto: Printscreen, RTS

TUGA!

2008. GODINU JE OBELEŽILA VELIKA TRAGEDIJA: Naš GLUMAC je TRAGIČNO PREMINUO i svom SINU nije ispunio ŽELJU!

Sedamnaest dana bio je u komi, ali je bitku, nažalost, izgubio.

Objavljeno:

Naš proslavljeni glumac Milenko Zablaćanski preminuo je 2008. godine, nakon saobraćajne nesreće koju je imao kod Zlatibora.

Sedamnaest dana bio je u komi, ali je bitku, nažalost, izgubio.

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu, kao i sinove Ivana i Nikolu, a Ivan je krenuo očevim stopama i sada se bavi glumom.

ivan zablaćanski
foto: Printscreen

– Moj veliki san bio je da zaigram sa tatom na glavnoj sceni, ali to se zbog nesreće u kojoj je stradao, nažalost, nije dogodilo. Zato su mi nakon premijere emocije bile pomešane, ali mislim da bi on bio zadovoljan načinom na koji sam odigrao svoju prvu ulogu. Mnogo mi je drago što mi je pružena prilika, a to što sam debitovao na ovoj sceni bukvalno je jedan ostvareni san – izjavio je Ivan svojevremeno za Glossy.

1 / 4 Foto: printscreen/youtube/RTS1

– Imao sam osamnaest godina i išao u četvrti razred srednje škole kada se nesreća dogodila. To je nešto što ne može nikada da se preboli, ali čovek nekako mora da se pomiri sa činjenicama i krene dalje. Morao sam da sazrem brže jer kad ostaneš bez oca, moraš da preuzmeš neke stvari koje je on radio, a nemaš više ni zaštitu koju si imao. Ali, u takvim situacijama to je normalno – dodao je on tada za pomenuti medij.

1 / 3 Foto: Printscreen

– Ipak, drago mi je da pored svega nisam izgubio dete u sebi jer umem i da se nasmejem i da zaplačem. Gluma nije moj beg od nesreće koja se dogodila, jednostavno sam srećan kada sam na sceni. Znam kako moj otac ne bi želeo da odustanem. Ta misao gura me napred da budem sve bolji i profesionalniji, baš onakav kakav je i on bio – istakao je Ivan Zablaćanski.

Ivana je domaća publika imala priliku da gleda u serijama: “Pet”, “Tate”, “Crveni mesec”, ali i mnogim drugim.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.