KUBURA I MARIJA SE ZVANIČNO RAZVELI!
Foto: Dragan Kadić

kraj braka!

KUBURA I MARIJA SE ZVANIČNO RAZVELI!

Brak godinama nije funkcionisao, jedini izlaz je bio razvod

Objavljeno: 23:45h

Kako saznaje "Blic", bračni partneri dugo nisu mogli da se dogovore oko nekretnine koju su zajedno stekli, pa je u skladu sa zakonom odlučeno da je prodaju i podele novac.

Glumac Aleksandar Srećković Kubura i fitnes instruktorka Marija Savić Srećković odlučili su da konačno stave tačku na brak, iako se o njihovom razvodu pisalo u nekoliko navrata. Naime, kako se saznaje njih dvoje su se sada zakonski razveli.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Dug razlaz

- Taj brak već godinama nije funkcionisao, ali su tek sada Marija i Kubura se konačno i zvanično razveli. Bilo je i ranije reči među njima oko rastanka ali nisu mogli da se dogovore oko stana koji su zajedno kupili. Naime, Kubura je želeo da proda stan na Vračaru i preseli se, dok Marija nije bila za tu opciju. Kako nisu mogli da se usaglase, samim tim su i prolazile godine, a razvoda nije bilo ni na pomolu. Međutim, sada su popričali kao zreli ljudi koji su shvatili da im zajednički život pod istim krovom ne odgovara i da je vreme da se zvanično razvedu - priča dobro obavešten izvor i dodaje:

- Na kraju su došli do zajedničkog rešenja da će stan prodati i podeliti novac na ravne časti, jer su istu tu nekretninu stekli tokom braka. Prvenstveno ni zbog dece nisu želeli da ulaze u dublje rasprave, a i vremenom su shvatili što više odugovlače, da će im biti teže - dodao je izvor.

Ekipa "Blica" je pozvala Mariju za komentar. Međutim ona nije bila raspoložena da govori na tu temu, a informaciju nije demantovala, niti potvrdila.

- Ne bih sa vama pričala o mojim privatnim stvarima - istakla je Marija za “Blic“ i spustila slušalicu, dok Aleksandar nije bio dostupan za komentar.

Prevare

Podsećanja radi, Marija i Kubura u braku su bili više od 20 godina, a prvi jasan dokaz da u njihovom odnosu ne cvetaju ruže bio je kada je glumac uslikan kako u javnosti razmenjuje poljupce sa mladom producentkinjom. U pitanju je bila Petra Radivojević sa kojom je Kubura u tom trenutku radio na zajedničkom projektu i sa kojom je navodno bio čak tri meseca u tajnoj vezi. Marija je o suprugovoj prevari saznala iz medija nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se Kubura ljubi sa Petrom i provodi popodne na zemunskom keju. Nakon tog skandala Kubura i Marija nisu se oglašavali tim povodom, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno i time svom braku pružili još jednu šansu. Ipak nakon šest godina ponovo je došlo do bračne krize pa izgleda da je par konačno rešio da stavi tačku na brak i da svako od njih krene svojim putem. Tada je Marija uslikana u društvu nepoznatog muškarca, sa kojim je u jednom restoranu razmenjivala nežnosti. Svi su im tada predviđali razvod, ali ni tada zakonski nije usledio. Nastavili su da žive na istoj adresi, donedavno.

Bonus video:

00:30

Nebojša Dugalić i Aleksandar Srećković Kubura stižu na sahranu Borisa Komnenića

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.