CELA SRBIJA JE BILA U SUZAMA KADA JE UMRO, A ONI SU GA ISPRATILI NA VEČNI POČINAK: Pojavio se SNIMAK koji RAZARA!
Sahrana, Foto: Printscreen Instagram/srbija_showbizz

TUGA

CELA SRBIJA JE BILA U SUZAMA KADA JE UMRO, A ONI SU GA ISPRATILI NA VEČNI POČINAK: Pojavio se SNIMAK koji RAZARA!

Potresne scene teraju suze na oči, a oglasio se i Andrija Milošević.

Objavljeno:

Popularni glumac Andrija Milošević podelio je zajedničku fotografiju sa pokojnim prijateljem i legendarnim glumcem Marinkom Madžgaljom i potresnim rečima rastužio sve.

Juče, 26. marta, navršavalo se šest godina kako nas je napustio legendarni Madžgalj, a porodica, prijatelji i kolege neutešni su i tim povodom evociraju uspomene na "voljenog Makija".

Milošević je na Instagram storiju podelio fotografiju i bolne stihove koji paraju srce, a njegovu objavu prenosimo u celosti:

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram/andrijamilosevic_official

- Druže moj. Sačuvaću te. Ne brini. Slobodno idi. Nije ovaj tren tako kratak. Nije vreme za sumnju, Budi mi dobar. Išli smo jednom sami. Sve si mi rekao. U meni je sto vulkana. Spalio bih svu logiku sveta samo da se još malo igramo. A to se ne može.

- Druže moj. Budi spokojan. Odbraniću te ja. Zamrznuću osmehe za neka bolja vremena. Ti samo idi. Budi siguran i smeo, a ja ću voleti ovu suzu, koju nikada nisam hteo.

Sada se i na mrežama pojavio tužni snimak gde možemo da vidimo ko je Marinka ispratio na večni počinak, kao i ko su mu bili pravi prijatelji. Andrija Milošević i Aleksandar Srećković Kubura, išli su tik uz sandruk, a na njihovim licima se videla tuga. Sloboda Mićalović je s suzama u očima govorila o njemu.

Podsetimo, glumac Marinko Madžgalj preminuo je 26. marta 2016. godine. u 37. godini, posle duge borbe sa bolešću.

Rođen je 21. avgusta 1978. u Beogradu, ali je veći deo detinjstva proveo u Kotoru, gde je odrastao.

Diplomirao je 2000. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesorke Gordane Marić. Ostvario je brojne pozorišne, filmske i televizijske uloge, a bio je uspešan i kao pevač i voditelj.

Nesrećni trenutak nastupio je kada su mu lekari saopštili da mu je ostalo još tri meseca života, ali ih je on iskoristio do poslednjeg trenutka. Snimao je seriju u Crnoj Gori, išao je na hemoterapije i uradio nešto što je sakrio od mnogih, a što mu je bilo jako važno - 20 dana pred smrt se krstio u manastiru Ostrog, iako je zbog slabosti to jedva izdržao.

Marinko Madžgalj
foto: Printscreen Instagram/srbija_showbizz

Marinko je tog 26. marta preminuo od posledica raka pankreasa. Za opaku bolest saznao je prekasno, te je jedne večeri prevezen u KBC "Bežanijska kosa". Tamo mu je dijagnostikovan karcinom i jedan period proveo je u bolnici na lečenju.

Marinko Madžgalj je sahranjen 29. marta na Novom bežanijskom groblju uz zvuke pesama "Jedan dan života", "Mama Huanita", "Bolujem ja", "Tiho noći", "Na te mislim", "Što se bore misli moje".

Bonus video:

02:31

MAJKA MARINKA MADŽGALJA U SUZAMA: Ja njega ČEKAM! Nikad neću prihvatiti da nije tu! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.