ISPLIVAO VRUĆI SNIMAK DOMAĆE PEVAČICE: Miluje se po TELU, povlači veš i DOSTIŽE VRHUNAC! (VIDEO)
Lidija Bačić, Foto: instagram/lidijabacic_lile

bomba!

ISPLIVAO VRUĆI SNIMAK DOMAĆE PEVAČICE: Miluje se po TELU, povlači veš i DOSTIŽE VRHUNAC! (VIDEO)

Zapalila mreže ovom provokacijom!

Objavljeno: 13:10h

Pevačica objavila je srećnu vest na društvenim mrežama - verila sam se!

"Verila sam se", kratko je napisala u opisu dve fotografije na kojima je u prvome planu ističe verenički prsten. Pevačica je poznata po tome da već godinama skriva svoj ljubavni život pa nije poznato s kim je i koliko dugo u vezi.

Deo njenih muških obožavatelja ostao je i razočaran, a neki su uvereni kako se radi o šali.

Lidija Bačić (36) odlučila je da svojim pratiocima digne temperaturu videom kojeg ja nazvala "Dvominutni pregled tela". Hrvatica je ponovo pokazala zbog čega je muškarci toliko vole! Ona je hrvatska pop-folk pevačica. Rođena je 4. avgusta 1985. godine u Splitu.

Mediji su Lidiju povezivali sa manekenom Robertom Batarilom koji se pojavio u spotu za pesmu „Kaktus“. Pevačica je ovo demantovala i izjavila je da ima partnera koga ne želi da eksponira. 2016. godine paparaci su je slikali u zagrljaju menadžera Renisa Gržinića, ali nije potvrdila da su zajedno. Lidija za sebe kaže da je religiozna i da nedeljom ide na misu. Ima rođenog brata i dve sestre od kojih je jedna, Dora, krenula njenim stopama. Visoka je 179 cm. Voli sve da jede i ne drži dijete, a za dobru liniju može da zahvali genima.

A sada je zapalila mreže! Ona je na sebi imala oskudni žuti bikini koji je istaknuo njene bujne grudi i zanosno telo. Njeni najjaači atributi i ovoga puta su bili u krupnom kadru.

1 / 7 Foto: Facebook printscreen/Lidija Bacic Lille

Lidija se u vrućim pozama nameštala ispred ogledala. Dok se s jednom rukom snimala, s drugom se mazila po svojim oblinama, a sve to je izazvalo haos na društvenim mrežama, budući da je muška populacija bukvalno poludela za njom!

U jednom trenutku pevačica pomera i donji deo kupaćeg kostima, a mnogi komentarišu da je tu dostigla vrhunac i da muškarcima nije dobro!

Pogledajte vreli snimak OVDE.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.