HRVATICA POKAZALA NIKAD UŽU, POGLED ĆE VAM IĆI SVE DO DOLE: Rešila da INTIMU DA NA TACNI, PREDOBRA JE!
Lidija Bačić, Foto: Prinstcreen/Instagram

AU

HRVATICA POKAZALA NIKAD UŽU, POGLED ĆE VAM IĆI SVE DO DOLE: Rešila da INTIMU DA NA TACNI, PREDOBRA JE!

Lidija bez problema pozira i u grudnjaku, a njena vitka figura osvaja više od 360 hiljada Instagram pratioca

Objavljeno: 15:52h

Pevačica Lidija Bačić (36) na Instagramu je objavila seksi fotografiju u ultrakratkoj srebrnoj haljinici.

Pevačica je na Instagramu podelila fotografiju s televizijskog dočeka Nove godine, a njeno izdanje u srebrnoj haljinici ostavlja bez teksta. Lidija je zauzela vatrenu pozu za mikrofonom i očarala sve svojim fatalnim izgledom.

"Neodoljiva, nežna i nedostupna", "Predivna, "Lepota od žene", "Maestralna si", "Divna", samo su neki od komentara na ovo seksepilno izdanje neodoljive Lille.

Lidija bez problema pozira i u grudnjaku, a njena vitka figura osvaja više od 360 hiljada Instagram pratioca.

Za one kojima Instagram nije dovoljan, a kalendar na mobilnom telefonu uopšte ne gledaju, tu je novi kalendar Lidije Bačić.

Naime, ako neko zna ugoditi svojim obožavateljima, onda je to sigurno poznata splitska pevačica.

Novim kalendarom za 2022. godinu Lidija svojim fanovima želi poručiti kako se jednako dobro kao na pozornici snalazi i u kuhinji.

Nakon što nas je obradovala golišavom fotografijom iz kade, sada je sela na kuhinjski sto, uzela posudu, razbila jaja, a posvuda se prosulo i brašno!

1 / 9 Foto: Prinstcreen/Instagram

Fotografija je u samo četiri sata prikupila više od 12.000 lajkova, a objava nije mogla proći niti bez komentara njene najbolje prijateljice - Žanamari Perčić.

"Jako kul", napisala joj je pevačica uz emoticone.

Lidija nas je i ranije oduševljavala njenim kombinacijama, a sa jednom koleginicom se "trkala" u tome koja će objaviti izazovniji snimak.

One su pratiocima na društvenim mrežama otkrile da su one već počele s tesanjem linije za nadolazeće leto.

Takođe, počastile su ih snimkama na kojima oskudno obučene vežbaju na spravama u teretani.

"Nema pauze ni kad je depra", poručila je koleginica Žanamari Perčić na svom Instagram Storyju dok je trenirala u topiću i belim tajicama visokog struka.

Žanamari je nedavno u intervjuu za RTL.HR otkrila da je marljivo trenirala i za praznike te da je to njena svakodnevna rutina koju praktikje već godinama. Svakome ko želi izgubiti višak kilograma poručila je da to i nije tako strašna stvar.

"Dobro je nekad dati sebi malo i oduška. Višak kila nije strašna stvar. Nazovite to bulk i onda fino to iskoristite u svoju korist… Krenite u teretanu i pretvorite to u mišić", rekla je Žanamari te dodala da ona voli imati više mase.

1 / 16 Foto: Printscreen/ Instagram/ lidijabacic_lile

"Nikad me nije brinuo višak kilograma, samo manjak. Ako trenirate i višak kilograma izgleda dobro kad ga podigne kvalitetan mišić. A manjak kilograma meni nije dobra podloga za trening. Volim imati više mase, onda navaliti na bildovanje i tek pred leto izbaciti masti, šećer i so te izgubiti masnoće", objasnila je.

Nives se svojim fanovima takođe javila iz teretane. Ona je pozirala na spravi obučena u narančasti kompletić čiji je topić naglasio njeno bujno poprsje.

"Znojava, srećna i nadasve slatka", napisala je Nives u opisu svoje objave, a fanovi su je nagradili brojnim komplimentima i lajkovima.

Nedavno je njen snimak postao viralan kada su joj zamalo ispale grudi pred svima, pa je dostigao preko milion pregleda.

- Milion pregleda za ovaj video na TikToku u samo 20 sati! Hvala TikTok publici. Ok, ali samo mi je popravljala haljinu, ništa strašno - napisala je ona, pa nastavila:

- Drago mi je što sam najuspešnija HR pevačica i izvođač na toj brzorastućoj i najpopularnijoj mreži trenutno. Jako pazim kako bih sve svoje društvene mreže gradila u svom "i stas i glas" stilu, a ne trendovski, kopirajući, bezidejno. Hvala što prepoznajete moj trud.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.